Volvo s40/v40 ile za dobry egzemplarz?

26 Gru 2010, 13:29

Witam mam pytanie ile trzeba szykować pieniędzy aby kupić niezajechane volvo s40 ewentualnie v40? Myślę o modelach z około 99 roku z benzynowym silnikiem 1.8.
nikodem92
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

27 Gru 2010, 18:08

jeśli szukasz perełki różnice będą duże.
s-40 w roczniku 2004(7-10tys)
v-w roczniku 99 (4-8tys).
ryba1977
ryba1977
Aktywny

Miejscowość: poznań

28 Gru 2010, 21:59

nie no perełki to nie :D ale tak jestem ciekaw bo na allegro to stoją od 6tyś? do 14tyś
a ja się rozglądam za czymś i myślę ile to muszę gotówki szykować tak aby kupić i jeździć bez wkładu na starcie.
Z czego wynikają aż takie różnice w cenie? Chyba w Polsce jednak kombi są dość lubiane a technicznie rzecz biorąc to bliźniacze modele. Chyba, że się mylę.
nikodem92
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

03 Sty 2011, 23:00

Witam.Perełki w Polsce chyba raczej nie kupisz.
Ja sprowadzałem z niemiec. 2001 r. v40 115KM TDI i tam też nie kupiłem perełki :roll: :o
A kupiłem za ok.15tys już z opłatami itp.
Tzn. o ile pod kątem blachy było OK,to mam trochu kłopocików z elektryką.
Nie świecą mi podświetlenia wentylatora (nawiewu),el.szyby a ostatnio coś zacina mi się przycisk od awaryjnych:/więc nawet kulturalnie nie mam jak szybko podziękować.
Autko fajne,linie trzyma,lubie je, ale na Twoim miejscu chyba wolałbym dołożyć trochę kasy i poszukać jakiejś audi A4.
Byle do przodu:)
robertos8411
Nowicjusz

Miejscowość: kraków

06 Sty 2011, 00:16

robertos8411 napisał(a):Witam.Perełki w Polsce chyba raczej nie kupisz.
Ja sprowadzałem z niemiec. 2001 r. v40 115KM TDI i tam też nie kupiłem perełki :roll: :o
A kupiłem za ok.15tys już z opłatami itp.

Sporo. Ja sprzedałem bardzo ładne V40, 2003r po lifcie, w pół skórze, wersja sport za 17tys, pół roku temu.
robert7
Początkujący

Miejscowość: mazowieckie

16 Lut 2011, 10:33

To widzę całkiem nieźle trafiliście, fajna cena z fajny model Volvo chyba s40 jest moim ulubionym modelem. V40 no cóż jakoś nie podchodziło mi nigdy ale jest to auto z pewnością użyteczne.
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo.
faldurf
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warsaw
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Uwaga na nocne przymrozki i oblodzenia na drogach
    Trwa pełnia jesieni. Panujące warunki atmosferyczne często okazują się prawdziwym wyzwaniem dla kierowców. Nowym elementem jesiennej aury są nocne przymrozki, oznaczające kolejne zagrożenia na drogach. Oblodzona nawierzchniaSymptomy ...