REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Bonzo12 napisał(a):według mnie dobrą zmianą w sq32 jest dostęp do oprogramowania przez konkretną licencję
djkranc napisał(a):Bonzo12 napisał(a):według mnie dobrą zmianą w sq32 jest dostęp do oprogramowania przez konkretną licencję
To jest w ogóle strzał w stopę, dla mnie nie ma głupszego rozwiązania. Pamiętajmy że klient montując instalację w samochodzie płaci za nią i ona należy do niego, ograniczanie do kilku warsztatów robi się monopolem. To że warsztat gazowy nie montuję brc nie znaczy że nie jest dobry w swoim fachu a przez jakieś dziwne licencję nawet nie może jej serwisować. Co w przypadku jak ktoś kupi auto z taką instalacją nie może pojechać do swojego gazownika tylko do "autoryzowanych" serwisów co jak dobrze wiemy nie musi się wiązać z jakością ich usług.
Bonzo12 napisał(a): A w tym przypadku, właściciela nic nie interesuje oddał auto komuś kto się tym zajmuje fachowo
djkranc napisał(a):Bonzo12 napisał(a): A w tym przypadku, właściciela nic nie interesuje oddał auto komuś kto się tym zajmuje fachowo
Tak samo nie masz gwarancji że ktoś kto ma dostęp do programu jest fachowcem, i koło się zamyka.
Bonzo12 napisał(a):Tak jak pisałem nie każdy niestety ma dostęp do dobrych fachowców i czymś musi się kierować.
lotek33 napisał(a):to co powiesz na nowe zasady gwarancji w Stagu? http://www.ac.com.pl/pl-warsztat-homolo ... -gwarancji, dlaczego ograniczyli gwarancję do jednego zakładu montażowego