REKLAMA
Nie no, Lexus cholernie dużo pali, odpada...Właśnie przejrzałem oferty na Autoscout24, roczniki 2002-2004 są dostępne, ale blisko 14l Pb/100 km to przesada:/...
Zaomniałem dodać na początku, że interesuje mnie skrzynia manualna. Tylko.
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
pooh77 napisał(a):Nie no, Lexus cholernie dużo pali, odpada...Właśnie przejrzałem oferty na Autoscout24, roczniki 2002-2004 są dostępne, ale blisko 14l Pb/100 km to przesada:/...
pooh77 napisał(a):Głupie? Troszkę się zapędziłeś, to nie moje "niusy" tylko takie są dane na Autoscout, przy jeździe miejskiej. A w większości sytuacji będę się poruszał po mieście.
Natomiast jeśli chodzi o LS200 i tego GS to nie ma żadnej oferty, więc nawet nie mam czego porównać ...
Przy okazji - dobra oferta, czy raczej śmierdząca"
[link do AutoScout24 wygasł]? ... asrc=st|fs
szybki napisał(a):bo GS430MKII V8 spalił mi 12,5l przy prędkości 160-230km/h w 4os z klimą w trasie więc twoje niusy są delikatnie mówiąc głupie.
Vermin napisał(a):Podejrzewam że o spalanie 13/14 litrów W MIEŚCIE dla IS300 nie trzeba się specjalnie starać.
pooh77 napisał(a):ale nie zachowuj się jak właściciel BMW, który strzela fochy gdy właściciel Mercedesa mówi, że ma lepsze auto...
pooh77 napisał(a):Vermin, szukałem tych aut tylko na AS24, nie wiem jak gdzie indziej, sprawdzę na pewno:). BMW też przeglądałem...jestem jednak chyba do nich uprzedzony (złe skojarzenia:/?), no i pojemność, jaką się interesuję to do 2.0, tego Saab'a 2,3 to się lekko rozpędziłem , cena mnie zmyliła .