Nie no, IPman, bez przesady...
To chyba oczywiste, ze kazdy chce jak najlepiej za jak najmniej. I naprawde, nie musisz martwic sie o moje dochody i diete, nie wydaje ponad stan na samochod, zebym potem tynk ze scian palaszowal
![Razz :P]()
. Mam pewna kwote do wydania na auto i nie mam zamiaru zwiekszac jej jakas pozyczka wlasnie w mysl przywary, ktora tu przytoczyles. Spokojnie, stac mnie bedzie na odpowiedni serwis tego samochodu; po prostu nie posiadam wiekszej gotowki na sam samochod.
Zreszta uwazam, ze za te pieniadze znajde rozsadny samochod - taki, jaki mnie inetersuje, w tym konkretnym przypadku pewnie bedzie to Saab. I pojezdze nim smialo kilka lat.
Do tej pory smigalem Carisma z 98 roku, wlasciwie bez wiekszych niespodzianek przez blisko 3 lata. Sprzedalem, teraz szukam czegos kilka lat nowszego - za kolejne 3 pewnie opchne, po czym kupie cos jeszcze mlodszego, juz tym razem kilkulatka.
A sam bym dowiedział sie trzegoś na temat Citroena c5 benzyna od 2005r, bo każdy krytykuje, nie znając go nawet, tylko wiedząc tyle że jest to francuz
Jest fajna strona o Cytrynie: klub cytrynki:). Tam duzo mozna sie dowiedziec o tym, i nie tylko o tym, modelu. Ja poczytalem i juz sie tak C5 nie boje:P...
Saab 9-3. Cud motoryzacji...