VOLVO S80 2.4 SE nie działające głośniki po prawej stronie..

03 Mar 2011, 00:35

Mam problem tego typu że nie działają mi głośniki z prawej strony auta oraz subwoofer umieszczony z przodu na podszybiu.Lewa strona normalnie gra ale żadnych reakcji z prawej strony.,posiadam fabryczne radio model HU-601.
Sprawdzałem bezpieczniki dwa razy i wszystko jest ok,ale może jakiś przekaznik za to odpowiada nie mam pojęcia który jeśli taki w ogóle istnieje.
Może ktoś wie o co tu biega,sprawdzałem bezpieczniki które są umieszczone między drzwiami a deską rozdzielczą.

Z góry dziękuję za pomoc
I jeśli ktoś wie to proszę pomóżcie.
Jarecki
jareckileeds7
Nowicjusz

Miejscowość: LEEDS

03 Mar 2011, 11:18

A w Radiu masz wszystko ustawione jak trzeba? Moze ktoś kręcił balansem i teraz gra tylko jedna strona.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

03 Mar 2011, 13:11

Jest pokrętło do regulacji balansu ale nie działa,podział jest taki że jeśli przekręcę w prawo działa przedni głośnik a jeśli w lewo to tylni głośnik ale tylko w obecnej chwili po lewej stronie prawa w ogóle nie reaguje ani subwoofer na podszybiu.
Nie wiem co jest grane?
Po prostu tak o z dnia na dzień wysiadło.
Jarecki
jareckileeds7
Nowicjusz

Miejscowość: LEEDS
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Akcesoria zimowe – wyposaż swoje auto!
    Mróz potrafi naprawdę narobić sporo szkód, jeżeli chodzi o wygodę i komfort jazdy zimą. Na pewno nieraz musiałeś rano wstawać wcześniej tylko po to, by odpowiednio przygotować Twoje auto do jazdy. Na szczęście ...