Panowie odświeżam temat - byłem obejrzeć dwie siódemy w moim mieście (Białystok) i uczucie mam dosyć pozytywne.
Pierwsza 728i lpg
[link do oferty na Olx wygasł]z plusów to działająca klimatyzacja + różne bajery typu elektryka foteli czy grzane siedzenia, automat biegi zmienia płynnie, silnik trochę mokry, ale moc miał
z minusów to całkowicie już łyse i popękane opony, pocenie się silnika i prawdopodobnie skrzyni oraz zagwostka w postaci BRAKU PRZEGLĄDU - gość twierdzi, że to przez niewymienione sworznie przednich wahaczy
Facet z 8500 zł chciał 7000
Druga 730i v8
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Wrażenia jeszcze bardziej pozytywne - silnik suchy, skrzynia płynnie zmienia biegi, kickdown też wporzo no i dźwięk Vki coś pięknego - wysiadać się nie chciało
![Uśmiechnięty :)]()
Z minusów to przycisk od klimy świeci się ale nie chłodzi (facet nie wie co to może być), wspomaganie kierownicy nie działa (prawdopodobnie pompa) oraz silnik nie chodzi na LPG oraz trochę czuć przy hamowaniu bicie kierownicy.
Jednym i drugim autem jechało mi się zwarcie i sztywno, było wygodnie - jestem osobą której pierdoły nie przeszkadzają i myslę czy tej Vki nie kupić, czy nie wsadzic sobie ze 4-5k w nią i nie mieć fajnego autka
![Uśmiechnięty :)]()
Co sądzicie? Mam znajomego który mi wszystko naprawia i wielokrotnie używane części zdały egzamin, tam gdzie trzeba nowe to nowe.
Facet z 6500zł chciał 5800zł