Podczas zmiany kostki do radia zrobiłem zwarcie i zniknęło oświetlenie wnętrza , pamięć zegarów(przejechany dystans i zegarek) oraz centralny zamek nie działa z pilota , bezpieczniki wymieniłem a usterka jest nadal. Może ktoś miał podobny problem?
Udało mi się rozwiązać problem , może to głupie ale wymieniłem bezpieczniki pod maską w żółtym koszyczku , dopchnąłem je palcem do końca a problem pozostał , dziś te same bezpieczniki dopchnąłem śrubokrętem dosłownie o milimetr i wszystko działa
Problem zatem jest na 99% w zaśniedziałych stykach w które wtykasz bezpiecznik. Warto by było się temu przyjrzeć bliżej bo może się okazać że znowu szybko przestanie działać. Możesz kupić specjalny spray do styków który zapobiega utlenianiu i zmywa warstwę która zdążyła się utlenić.
Jaki jest najlepszy samochód na dojazdy do pracy? Jak dotrzeć z punktu A do punktu B zużywając jak najmniej paliwa i podróżując możliwie jak najwygodniej? TotalCarScore.com sugeruje skorzystanie ze stuprocentowo elektrycznego Nissana LEAF, który niedawno został ...
Bugatti Chiron Ponad 350 km/h w samochodzie ze zdjętym dachem? To brzmi jak koszmar laryngologów. Ale Bugatti Veyron z dachem targa pozwalało na osiągnie takich prędkości. Jednak w przypadku jego następcy nie ma co mówić o ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.