VOLVO V40, FORD FOCUS czy AUDI A6 ....?

15 Mar 2009, 21:30

Zastanawiam się nad kupnem KOMBi z modeli, które podałem do 14 tyś? Który byście polecili. Z góry dzięki za wszystkie opinie
sonaj
Nowicjusz

15 Mar 2009, 21:57

Wiesz Audi A6 to samochód który dzieli trochę od reszty podanych przez Ciebie. Jest to wyższa klasa, większy samochód...
Aczkolwiek ciężej będzie znaleźć model Audi z niskim przebiegiem, trudniej niż V40 czy Focusa.
Co do V40 to mówcie co chcecie ale osobiście widziałem kilka modeli za których ruda już konkretnie się wzięła choć wiem że były zadbane w miarę.
Focus kombi : hmm silnik 1.8 TDDI mogę polecić z czystym sumieniem, o reszcie silników w tym modelu nie wiem wiele więc głupot pisał nie będę, jednak silnik 1.4 używałem chwilkę: jak dla mnie za słaby do takiego kombi bo trzeba go trochę piłować a to wiąże się ze spalaniem.
Ja wybrałbym Focusa, choćby dla tego że ma taką "nowszą" stylistykę niż reszta, lub Audi dlatego że to sprawdzona marka jednak trzeba uważać żeby nie kupić z cofanym przebiegiem (o taki bardzo łatwo).
stasiowski121

15 Mar 2009, 22:20

focus jak dla mnie najładniejszy i diesel powinien pochodzic ale audi to uznana marka chyba ze szrot kupisz jak moj kumpel kupił a4 niby ocynk a tu rdza a u malowanko i tak wyszło wiec lepiej spogladac dokładniej co sie kupuje ja wziałbym forda
NiEzBaDaNe Są WyRoKi BoSkIe
lukaszek1232
Nowicjusz

Miejscowość: Łowicz

16 Mar 2009, 15:01

w takim budżecie to raczej Focus
Joter
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    BMW ActiveHybrid 3
    Podwyższona sprawność, której towarzyszy lepsza dynamika samochodu BMW ActiveHybrid 3, to wynik połączenia cenionego i nagradzanego silnika spalinowego z innowacyjnym napędem elektrycznym. Technologia BMW TwinPower ...