Ja proponuję najnowsze co dostosowują się do kształtu szyby.
Takie jak przedstawia obrazek
Takie wycieraczki ma mój kuzyn w Volvo S40.
Mogą być Boscha, ale są drogie
takze uzywam tych pior i sa o niebo lepsze od starych lepeij zbieraja i co wazne sa stabilne podczas wiekszych predkosci, nie skacza
Ta pani u mnie zalozyla piora wypila kawe i pojechala do innego klijenta
Lexus Polska nawiązał współpracę z Agnieszką Radwańską Od czasu powstania marki w roku 1989 w USA, Lexus, wytyczył nie tylko nowe standardy jakości produktu, lecz również zredefiniował koncepcję luksusu pojmowanego jako całość doświadczeń w odniesieniu do technologii, ...
Unia Europejska zaostrza przepisy. Jakie czekają nas zmiany? Nowe przepisy zatwierdzone przez Parlament Europejski mają na celu znacznie poprawić jakość i niezależność badań homologacji pojazdów oraz wzmocnić kontrolę znajdujących się na unijnym rynku pojazdów. W jaki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.