Polecam Volvo V50, zawieszenie bajka, silnik 2.0 D radzi sobie lepiej niż świetnie, 6 biegów i na każdym zbiera się bez żadnych problemów, najlepiej wybra wersję Momentum jest najpopularniejsza i ma sporo dodatkowego wyposażenia. Kupiłem V50 kilka miesięcy temu, 2.0 D, 145 koni, 2008 rok, 160 tyś. km.,dobrze doposażoną wersję Momentum i powiem szczerze samochód przeszedł moje oczekiwania, od momentu zakupu zrobiłem nim około 8tyś. km. i nie miałem żadnych problemów. Jedyne do czego można się przyczepi to to że nie jest to samochód na dużą rodzinę ani dla wysokich lub dużych
![Wink :wink:]()
osób. Podrużuje się nim bardzo wygodnie. Spalanie na trasie do Chorwacji 5,5 litra, na miejscu około 6,5-7. Co do części to z tym jest różnie, zależy jak ktoś chce samochód remontowa oryginały volvo są drogie ale można używa części Forda. Gorąco polecam, więcej szczegółów o tym modelu możesz uzyskac na volvoforum.pl.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.