planuję zakupić samochód xc70 z usa rocznik 2008. Będzie to mój pierwszy raz kiedy takiego zakupu dokonam i w związku z tym mam pytanie czy trzeba przerabiać światła w tym samochodzie, ewentualnie inne elementy?
giszek napisał(a):czy trzeba przerabiać światła w tym samochodzie
Tak,musisz wymienić wszystkie/czy prawie wszystkie lampy/ktory będa miały homologację europejską.Z tego co wiem to nawet diagności-klepacze nie chcą puszczac samochodów w wersji made i usa..
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Volvo z rynku amerykańskiego są wyposażone w tylne światła przeciwmgłowe, więc pozostanie ewentualna wymiana reflektorów przednich, przestrojenie radioodbiornika i zmiana jednostek na metryczne.
Tylne też trzeba wymienić - homologacja. A jeżeli masz czerwone kierunkowskazy, to tym bardziej. Tak samo jeżeli kierunkowskazy świecą się słabym światłem cały czas, a po włączeniu kierunku migają mocniejszym, to tez trzeba to zmienić.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Opel ADAM IntelliLink - teraz z funkcją Siri Eyes Free ADAM to najbardziej zindywidualizowany i "kontaktowy" samochód miejski Opla w segmencie A. System informacyjno-rozrywkowy IntelliLink jest kompatybilny ze wszystkimi smartfonami pracującymi w systemie operacyjnym Android ...
Hamowanie silnikiem - niższe spalanie i bezpieczeństwo Hamowanie silnikiem to element techniki jazdy, dzięki któremu możemy z jednej strony zmniejszyć zużycie paliwa w naszym aucie, a z drugiej wpłynąć na bezpieczeństwo jazdy. Nie jest to jednak łatwy sposób hamowania, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.