VOLVO XC90 2,5T można czy nie można?

21 Lip 2009, 21:49

Gwarancja jest na instalację gazową. jak nie chce jej dać niech nie montuje.
A może boi się, że jego wtryskiwacze są zbyt wolne, nie radzą sobie z odpowiednim spalaniem i twoży sią wysoka temperaturka?? :roll:
Migaz
Zaawansowany

Miejscowość: warszawa
Auto: Mercedes
Silnik: m104
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1994

22 Lip 2009, 08:44

Generalnie nieistotne bo to oznacza że szukasz kolejnych warsztatów i swoją drogą nawet jak zamontujesz to zrobisz to z wewnętrzną sprzecznością związaną z posiadaną wiedzą :wink: a później się okaże że warsztat za 2900 złociszy założy Ci np. staga bez problemu a za miesiąc remoncik silnika :wink: może przesadzam ale jestem po wielu już informacjach na temat instalacji i powiem Ci że to jest tak jak z prawnikami... im ich więcej tym więcej sprzecznych opinii... :neutral: :mrgreen:
Pozdro
todob
Nowicjusz

Miejscowość: śląsk

22 Lip 2009, 22:17

Oczywiście masz rację, ale jest coś takiego jak gwarancja, rękojmia i odpowiedzialność cywilna za błędy w sztuce.
Migaz
Zaawansowany

23 Lip 2009, 07:25

Pod warunkiem że udowodnisz (jako laik) że jest popełniony błąd w sztuce.... a w przesyłanej korespondencji między stronami... wyniknie: sugerowałem klientowi lecz na jego własne życzenie co pośwadcza mój pracownik klient nie wyraził zgody na tamto i owamto... :mrgreen: ot i miły dzionek
Pozdrówko....
Pb98 = 4.54x55,1l = 250 zł co pozwoli na przejechanie 600 km :mrgreen:

[ Dodano: Czw Lip 23, 2009 08:29 ]
Oczywiście że chodzi o konowałów.... spece z prawdziwego zdarzenia nawet jak coś będzie się chrzanić to dołożą starań aby ewentualny problem zminimalizować... a problem de facto stanowi... czas.... który trzeba ewentualnie poświęcić jak coś zacznie się sypać.... :smile:
Pozdrówko i miłych upałów
todob
Nowicjusz

23 Lip 2009, 21:46

Znowu masz rację, ale tym sposobem nawet telewizora nie kupimy. :???:
Migaz
Zaawansowany

24 Lip 2009, 07:17

Z telewizorem jest ździebko prościej... bo nie musisz się zastanawiać czy masz zoliwiać zawory czy nie :mrgreen: a jak coś siądzie to specyfikacja układów scalonych jest wszędzie taka sama....
nota bene - koleżanka z pracy wygrała sprawę przeciwko philipsowi dot. właśnie telewizora ktory kupiła w markecie... także spox i jakby coś to wal do mnie :cool: :lol:
Pzdr
todob
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skąd się biorą zniżki na OC?
    Skąd się biorą zniżki na OC? Zakres OC jest dokładnie taki sam w każdym towarzystwie ubezpieczeniowym. Nieco inne mogą być natomiast zniżki na OC przyznawane przez konkretnych ubezpieczycieli. Ci rządzą się swoimi prawami ...