Voyager 2000r

01 Sty 2009, 13:49

witam wszystkich mam pytanie a ze kto pyta nie bladzi a wiec tak mam chryslera voyagera 2000r i nie dziala w nim (komputer) ten w podsufitce i do tego jeszcze switla w srodku tez nie dzialaja tylko dwa te na srodku sa sprawne i czy ktos moze mial taki problem i co moze byc tego przyczyna glownie chodzi mi o ten komputer z gory dziekuje pozdrawiam
poli777
Nowicjusz

01 Sty 2009, 15:34

A nie spalił sie przypadkiem bezpiecznik?
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

01 Sty 2009, 20:01

no fajnie by bylo a nie wiem od czego zaczac mam auto 3 dni i wiesz jak to jest ale podjade do elektryka niech sprawdzi a miales kolego juz taki problem
poli777
Nowicjusz

03 Sty 2009, 22:14

W voyagerze nie ale w a4 tak i przyczyną był jakiś kabelek który się odczepił i masował, po czym się bezpiecznik spalił.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

03 Sty 2009, 22:30

ok dzieki ja bede wiedzial dopiero za tydzien bo terminy jak do lekaza ale napisze co bylo nie tak pozdrawiam
poli777
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Kody tablic rejestracyjnych w krajach członkowskich UE
    Obecnie tablice rejestracyjne w całej Unii Europejskiej są zunifikowane. Dzięki rozporządzeniu Rady (WE) nr 2411/98 z dnia 3 listopada 1998 powstało pojęcie euroband (lewy niebieski pasek na tablicy rejestracyjnej - europasek). ...