witam wszystkich! jestem tu nowy wiec zaczne od nico starszych moich pracek:)
Dacia Logan PICK-UP. zrobiona na konkurs organizowany przez magazyn MAXI-TUNING ktory wygralem.
co tu duzo mowic...mysle ze wiecie co robic jest troche c/p, troche brusha.wszystko co c/p modyfikowane badz rebrushowane. to mial bym tylko quick chop ale mysle ze fajnie wyszlo.
Bardzo fajne pracki, nie chce mi się dodawać komentarza do drugiej, bo ogółem obie są naprawdę przyjemne dla oka... Tylko takie małe pytanie, jesteś może zarejestrowany na Digart??
Volkswagen T5 4MOTION Napędzane na wszystkie koła Volkswageny T5 - Transporter, Caravelle, Multivan i California cieszą się coraz większą popularnością. Dla 4MOTION z 6-biegową przekładnią manualną do wyboru są silniki TDI o mocy 103 kW/140 KM ...
A tak pytałem, taka stronka (niemała), zrzeszająca artystów... Ja tam czasem coś załączam, ale raczej jako typowa fotografia, niż przeróbki graficzne... Ale pracki naprawdę godne uwagi Na DigArt organizują co jakiś czas konkursy, więc może warto spróbować też tam??
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.