VT Golf II by LEO

10 Sty 2009, 13:03

Witam, jestem nowym użytkownikiem forum, i od niedawana bawię się w Cs3, jestem świadomy błędów, które popełniłem przy tej pracy ale cóż czekam również na wasze zastrzeżenia i uwagi
Chop:

Zdjęcie
Base:

Zdjęcie
;) Pozdrawiam LEO™ ;)
leo15
Nowicjusz

10 Sty 2009, 16:52

Ładna praca ale trochę mało zmian . Ja też bawiłem się w VT ale ostatnio nie mam czasu :cry: Mi się podoba,moja ocena 4 :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

10 Sty 2009, 18:11

4 na ? ;) pozdro
;) Pozdrawiam LEO™ ;)
leo15
Nowicjusz

10 Sty 2009, 18:46

Jeśli by patrzył na to zawodowiec dał by 1 (oni zawsze widzą błędy :D )
Ale mi się podoba pomysł wykonanie trochę gorzej daję tak jak w szkole od 1-6 :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

10 Sty 2009, 18:58

aha, THX, Masz moze jakies twoje pracę, Bo widać po postach to chłopaki piszą ,że robisz całkiem niezłe pracę ;)
;) Pozdrawiam LEO™ ;)
leo15
Nowicjusz

10 Sty 2009, 20:04

[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]
[link wygasł]

Trochę się tego nazbierało miłego przeglądania (najlepsza jest chyba skoda)
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Badaj auto i przeprowadzaj regularne badania techniczne
    Sprawność techniczna pojazdu jest kluczowym elementem bezpieczeństwa ruchu drogowego. Najczęściej stwierdzane przez policję usterki w pojazdach, które uczestniczyły w wypadkach drogowych, to braki w oświetleniu (54%), ...

10 Sty 2009, 21:23

nom, Nice. Skoda i Passsat, Ta bora też Niezła... ;) Nie chce mi sie zakładać nowego tematu to w tym zademonstruje ten samochodzik :P ^^
Chop:
Zdjęcie

Base:

Zdjęcie
;) Pozdrawiam LEO™ ;)
leo15
Nowicjusz

14 Kwi 2009, 12:10

Komentarz do norpaw.

Szczerze mówiąc nic szczególnego poza Phaetonem. A mam małe pytanie bo się tak wymądrzasz...czy Ostatni Mercedes ma czarne dziury w kolach czy to taka koncepcja mądrali, a gdzie hamulce projektancie wieczornych chwilówek ??
" Jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno "
kuba_2034
Nowicjusz

Miejscowość: Polska, Bielsko-Biała

15 Kwi 2009, 17:00

kuba_2034 napisał(a):Komentarz do norpaw.

Szczerze mówiąc nic szczególnego poza Phaetonem. A mam małe pytanie bo się tak wymądrzasz...czy Ostatni Mercedes ma czarne dziury w kolach czy to taka koncepcja mądrali, a gdzie hamulce projektancie wieczornych chwilówek ??

Dla Twojej informacji jest to moja 1 lub 2 praca i jak to zwykle początki nie są łatwe. W tej pracy uczyłem się dopiero funkcji i możliwości programu a pomysłów było mniej! A co do tych nie pierwszych z Twojej strony obraz pozwolę sobie zostawić je bez komentarza.........
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

15 Cze 2009, 17:24

a moze hosting zdjec i cos do poogladania na pochwalek.pl
janmiel
Nowicjusz

Miejscowość: Hameln

05 Sty 2010, 19:27

Szczeże ten drugi golf mi się bardziej podoba niż ten pierwszy po tuningu...
Ale nie mogę tego komentować ponieważ ja bym nie zrobił nawet nic takiego.. Jeśli robie vt to w gimpie bo nawet ps nie mam XDD
Myss
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice