REKLAMA
Mary$ napisał(a):No właśnie mam też focusa mk2 przed liftem. Wiesz co ja chce po prostu samochód do jazdy na uczelnie i do klientów (miasto) oraz w trasy na ok 200 km (Gdańsk - Olsztyn/ Szczytno). Chcę, samochodzik, którym się wszędzie wcisnę w mieście, ale też żeby dawał radę w trasie, po trasie raczej nie szalej bo na 7 i tak dużo wariatów, a wyprzedzać to będę tylko ciągniki i tiry. Jak tam zawieszenie i elektronika? Samochodzik jest cichy? Chodzi o to żeby fajnie się jeździło i cicho. Ooo tak jeszcze jak tam ta kosmiczna deska rozdzielcza się sprawuje podczas jazdy? Chodzi o łatwość obsługi i jej funkcjonalność. Nie wiem co jeszcze, pisz wszystko o nim co przyjdzie Ci do głowy. Jakieś wady?
Do jazdy na 7mce wystarczy
Deska? Intuicyjna obsluga, serio. przyciski duze i wygodne w obsludze sterowanie reczna klima. Wada: przycinajace sie pokretlo od regulacji nawiewu(wersja z klima man)
A i wada zwiazana z radiem- slabe wyszukiwanie stacji- bez zaklocen slucha sie wlasciwie tylko najwiekszych rozglosni.
Zawieszenie? Po 33000 km nawet w Polsce jeszcze nic nie powinno nawalic
Samochod jest cichy chociaz nigdy nie jechalem nim na trasie wiecej niz 120km/h, a swoja mazda czy seatem przekraczam ta predkosc srednio o 20-40km/h(autostrady oczywiscie )