VW Caddy 2006 programowanie kluczyka

24 Lut 2010, 15:22

Witam,
czy mógłbym ktoś podać schemat programowania kluczyka w VW Caddy z 2006 r. Pewnego dnia kluczyk przestał działać wiec wymieniłem baterie, ale dalej nie otwiera drzwi. Dioda sygnalizuje ze pilot wysyła sygnał, ale w samochodzie brak reakcji. Szukając po forach znalazłem 4 schematy programowania kluczyków ale żaden nie zadziałał (prawdopodobnie były to opisy do starszych aut). Może ktoś już sobie poradził z tym problemem lub byłby w stanie mi pomóc? Do dyspozycji mam dwa kluczyki jeden z pilotem (ten który przestał działać) i zapasowy bez pilota.
Mris
Nowicjusz

Miejscowość: Częstochowa

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mitsubishi Pajero Dakar
    Mitsubishi Pajero 2012 DAKAR otrzymał turbodoładowaną, 200-konną jednostkę napędową o pojemności 3,2 litra, spełniającą normy EURO5 z zamkniętym filtrem cząstek stałych DPF w standardzie. Dzięki zmodernizowanej jednostce ...
    Nowy SEAT Leon zaprojektowany całkowicie od podstaw
    Nowy SEAT Leon to silna i emocjonalna osobowość oraz najpiękniejszy sposób by doświadczyć funkcjonalności płynącej z samochodu. Nowy Leon to zaprojektowany całkowicie od podstaw i pełen nowoczesnej technologii samochód ...