Hej, kupię dowolny bagażnik 3+1 (baza na 3 rowery z rozszerzeniem na czwarty rower) na hak który będzie pasował do Caddy'iego
![Uśmiechnięty :)]()
Najlepiej jakby był składany do przechowywania, ale niekoniecznie...
Udało mi się wczoraj we Wrocławiu sprawdzić dwa modele (znalazłem VW Caddy z hakiem w komisie i pracownik był na tyle miły że pozwolił mi poprzymierzać). Podaję je tutaj, może się komuś przyda, będzie wiedział że raczej nie ma co ich kupować:
- Atera Strada Sport M3 - bardzo fajny bagażnik, nie jest składany/foldable, ale jest na tyle mały że po złożeniu pałąka jest niewiele większy niż ten drugi; niestety ten nie przechodzi o 4-5cm; ten kupiłem, bo do obecnego auta pasuje a kupiłem używkę w dobrej cenie. Jakby ktoś się nad nim zastanawiał - mnie do tej pory całkiem nieźle wchodziły 4 rowery (ma rozszerzenie, używałem go już wcześniej i świetnie nam się spisywał), chociaż zwykle 2 rowery były z tych mniejszych (dziecięce/młodzieżowe). Teraz pierwszy raz będziemy jechali z 4 dużymi rowerami (dzieci dorastają), mam nadzieję że wejdą.
- ProUser Diamant FG3 (to jest dokładnie to samo co EUFAB PROBC3) - bardzo fajny bagażnik, wygodnie i szybko się składa. Po złożeniu bardzo łatwo go przenosić/przechowywać w pionie. Po rozłożeniu jest ogromny, więc pewnie wejdą 4 rowery w każdej konfiguracji. Wygląda na bardzo solidny i dobrej jakości materiały, dobrze przemyślany, ale nie używałem dłużej więc nie wiem na pewno. Temu do otwarcia klapy brakuje chyba ze 2cm, ale niestety brakuje i żadne naginanie/naciągania nie pomogło
![Smutny :(]()