VW czy Audi ? a moze cos innego ?

05 Wrz 2010, 15:02

Ja napisałem że przecież czymś trzeba sie lansić do tej szkoły :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Wrz 2010, 17:07

Ja bym proponował golfa 2 lub daewoo tico po tuningu oczywiście
Kris
kris11kris12
Początkujący

Miejscowość: Słupsk
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Opel Astra 2.0Di
Silnik: 2.0Di 82km
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

05 Wrz 2010, 17:55

Ja pierd*le. Krew mnie zalewa jak widzę te linki. Albo to jest prowokacja albo koles ma oczy w d.... Taki wieś tuning moze sie podobac na jakiejś podgranicznej pipidówie. Jeszcze jaka rozbieżnosc cenowo-klasowa.

A8 czarno białe i focus < HAHAHAHAHAHA >

I koles sie przesiada z e46 325. Trzymajcie mnie ludzie! :)
mareczecki
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok

05 Wrz 2010, 18:50

No jak lubi :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

05 Wrz 2010, 18:52

Mi tu brakuje tylko Opla CalibrY!:D
Sprzedam Audi A6, 03', 2.5 TDI, Prywatnie, Od 4 lat w PL.
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

05 Wrz 2010, 19:12

ha widze ze umyslowo co poniektorzy sa cofnieci i to zdrowo, wieki za murzynami :) samochod i wyglad to kwestia gustu wiec darujcie sobie te daremne komentarze, jak nie macie nic do doradzenia to zbedne sa wasze komentarze i odrazu pisze z gory ze leje na takie cos gorącym moczem.
Napisalem ze JEŻDŻE e46 325i ale nie jest moją własnościa.. a i do gościa co napisal ze jest to biało czarne a8... daltonisto idz do lekarza a najlepiej zacznij leczyc sobie glowe ew. oczy.. to jest srebrny kolor

p.s. prosiłem o porade a nie o glupkowate komentarze polmozgow ;)

pozdro
bazylian35
Nowicjusz

Miejscowość: wiesz?
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...

05 Wrz 2010, 19:52

Dostałeś porady. Szkoła specjalna i Deawoo Tico na droge PO TUNINGU.
Nara
Klakier
Początkujący

Miejscowość: Płock

05 Wrz 2010, 21:00

A że tak spytam będziesz wstanie utrzymać takie Audi?Bo 4.2 8l nie spali tylko z 3razy więcej jak nie lepiej.Nie wspomne już o opłatach.
Barol
Awatar użytkownika

05 Wrz 2010, 21:57

jasne o to sie nie boje... przeliczalem juz to wszystko ;) i jesli wszystko bedzie ok, samochod malo awaryjny i koszty w eksploatacji w miare tanie (tzn wiem co pisze bo ojciec jezdzi mercedesem z 5l silnikiem) to wszystko bedzie git :) napisalem tutaj orientacyjnie... co wiekszosci ludziom sie podoba... nie interesują mnie szczeniackie odpowiedzi typu kup tico... tak jak pisalem zwisa mi taka odpowiedz i po prostu dla mnie ktos taki jest zerem jak na dany temat odpowiedni nie potrafi odpowiedziec ;) to swiadczy tylko o Was drodzy forumowicze ;) wiec zanim napiszecie cokolwiek POMYŚLCIE to NIE boli

jeszcze raz pozdrawiam i dzieki za te konkretne i sensowne odpowiedzi...

p.s macie jakies doswiadczenie z tymi markami ? wlasnei chodzi o awaryjnosc/dostepnosc czesci/najczestsze wady...

piszcie co wiecie :) z gory dzieki
bazylian35
Nowicjusz

Miejscowość: wiesz?

06 Wrz 2010, 13:03

chłopie nie rób jaj. Pokazujesz tu A8 po jakimś wiejskim tuningu, przecież to profanacja, a ta niebieska A4 to już w ogóle bije wszystko. I tak tutaj potraktowano Cię delikatnie, bo na innych forach byś nie miał życia :D Może lepiej popytać na jakimś forum NFS'a
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

06 Wrz 2010, 13:56

Dobra spoko masz taki gust wporządku , ale za nim kupisz to zastanów sie czy chcesz byc wyśmiewany na ulicach , kup se lepiej jakieś ładne czarne A8 wstaw ładną felge ciemną szybe i zajebistą bedziesz miał fure .
Kris
kris11kris12
Początkujący

06 Wrz 2010, 14:21

Panowie ku*wa jego mać bo już tak musze powiedzieć,chłopakowi się może podobają te auta,o gustach sie nie dyskutuje prawda?Więc nie rozumiem po co tutaj takie komentarze a co do auta to popieram mojego przedmówce,kup sobie jakieś zwyczajne autko,ściemnij szybki,wrzuć jakieś alu i można jeżdzić.Ja na Twoim miejscu poszukał bym jakieś ładnej sztuki Passata B5 fl z silnikiem 2.8 V6.
zobacz te:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - z tego co widze to prawdopodnie jest to wersja USA.
[link do oferty na Allegro wygasł] - niewiem jak reszcie ale mi sie podoba.
Barol
Awatar użytkownika

06 Wrz 2010, 14:30

[link do oferty na Allegro wygasł]
masz bardzo ładne A8 na ładnej feldze , ciemna szyba . Silnik też daje rade 3.3TDI 225km quatro . Albo może passata W8 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Kris
kris11kris12
Początkujący