VW Golf 3 2.0 E

16 Sty 2010, 13:13

Witam mam problem z VW Golfem 3 2.0E benzyna 115km z roku 94. Gdy auto jest zimne chodzi bez zarzutu gdy już się nim trochę przejedzie i auto się zagrzeje zaczynają się problemy. Na niskich obrotach dostaje czkawki,przerywa,szarpie i czasami nie ma siły ruszyć z miejsca i zgaśnie. to wszystko dzieje się na niskich obrotach bo na wysokich jest wszystko oki. Czy jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć co to jest za przyczyna
tomekkk8717
Nowicjusz

Miejscowość: Piotrkow Try.
  • 16 Sty 2010, 14:09

kiedy wymieniales przewody i swiece??
    kamilszczak01

16 Sty 2010, 17:13

świece wymieniłem niedawno a przewody wymieniałem jakoś przed zima
    tomekkk8717
    Nowicjusz

Miejscowość: Piotrkow Try.

16 Sty 2010, 17:20

aparat zapłonowy albo moze tylko kopułka lub przerywacz(czujnik) :?:
    Kiler_kg
    Nowicjusz

Miejscowość: Kołobrzeg

16 Sty 2010, 18:31

podciśnienia (takie rureczki które idą do filtra powietrza z boku) zobacz czy nie spadły, częsta sprawa, powinny odchodzić 2 z filtra od strony silnika ;)
    Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
    pocieszny
    Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
    Miejscowość: z błota ;)
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Mirai - 1000 km zasięgu w następnej dekadzie
      Toyota realizuje ambitne plany rozwoju bezemisyjnego transportu opartego na wodorze. Jak donosi Reuters, firma podwaja inwestycje w samochody z wodorowymi ogniwami paliwowymi (FCV). W planach są nowe modele aut osobowych ...
      Renault 5 Turbo
      Pod koniec lat 70. Renault przestały wystarczać zwycięstwa w 24-godzinnym wyścigu w Le Mans i Formule 1. Marka chciała również wystartować w rajdach samochodem napędzanym turbodoładowanym silnikiem. Wymyślone przez ...