Chcę nabyć samochód i zastanawiam się nad VW GOLF 3 1997r. lub Citroen Xsara 1998r. nie wiem, który jest lepszy w sensie mniej awaryjny. Wiem tylko, że VW GOLF 3 ma słabą blacharkę, ale jak jest z Citroenem nie mam pojęcia. Inne propozycję aut w tym segmencie cenowym czyli do 9tys. zł mile widziane.
Almera N15, Golf 3 i Honda Civic to moi faworyci. Dobre auta, niezawodne i przede wszystkim tanie w utrzymaniu. Jakbyś był zainteresowany to kolega chce sprzedać Almerę N15 w sedanie w wersji SR rzadko spotykany na naszych drogach.
znajomy posiada od nowości taką cytrynę i bardzo narzeka. W tym aucie po przebiegu ok 100 000 zużywa się chyba wszystko. Ma od nowości i wkład finansowy spory, odradzam, a polecam jako na pierwszym miejscu VW... a reszta jw.
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Kia Rio 1,4 DOHC CVVT o mocy 109 KM Pod maską koreańskiego mieszczucha znalazł się silnik benzynowy o pojemności 1,4 litra generujący moc 109 KM. Wyposażony w manualną skrzynię biegów która oferuje sześć przełożeń. Przyspieszenie od 0 do 100 km/h ...
Opinii jest tyle co ludzi. Ja taką cytrynke 2.0 HDI 90km miałem przez 2 lata i tylko raz sprzęgło wymieniłem bo moja ex przetarła łożysko oporowe. Płyny robiłem na czas i kompletnie nic się nie psuło, a spalanie niszczyło system 4,5 - 6 litrów !
Ja bym się nie zastanawiał brałbym citroena miałem do czynienia z golfem 3 i tego auta nie polecam mechanicznie golf sprawuje się nie najgorzej ale blacharka to tragedia to auto nie miało ocynku.Kupiłem w 2004 r 5 letnią xare 1.8 16v z przebiegiem 130 000 km od wujka który miał od nowości ja tym autem zrobiłem 40tyś km i sprzedałem siostrze .W tej chwili cytryna ma ponad 260 000 km i jest pewna jeździ dalej auto ani mi ani siostrze jeszcze nie stanęło w drodze .Co prawda auto miało robiony remont tylnego zawieszenia belki przy przebiegu 180 tyś ale to kosztowało 600 zł razem z przodem cena części .citroen ma blachę w ocynku nie ma mowy o korozji. w tej chwili między wymianą dolewa 0,6 l oleju do silnika jak ktoś przez 3 lata jeździ na jednym oleju tak bywa.Ja bym kupił citroena to ładne autko które ma w środku więcej miejsca niż w golfie 3 i do tego to auto ma wygodne zawieszenie w porównaniu z golfem citroen xara to limuzyna .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.