tzn byly wymianiane tuleje na belce a co za tym idzie i rozmontowywany korektor zeby mozna bylo beelke wyjac. Ale kombinowalem z tym korektorem probowalem ustawic tzn odciagadjac ta sprezyne badz dociskajac ale nie widze zednej zmainy.
pawel007x napisał(a):tzn odciagadjac ta sprezyne badz dociskajac ale nie widze zednej zmainy.
Spręzyna powinna być tak ustawiona zeby miała lekki luz.A przypadkiem zawór
sterujący nie zaciera się i korektor jest ustawiony na maxa.
A czy po naprawie belki przod tez odpowietrzyłeś
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Panowie trzeba zdjęć bębny i oczyścić benzyną ekstrakcyjną i przetrzeć papierem ściernym okładziny i bębny i zrobić regulacje ja tak miałem nie raz ze były bębny okładziny delikatnie zaklejone po oczyszczeniu to pomagało
Toyota RAV4 Hybrid zdobywa 5 gwiazdek w ADAC Ecotest Toyota RAV4 Hybrid udowodniła, że SUV może być ekonomicznym autem, zdobywając w tegorocznym teście ADAC Ecotest 5 gwiazdek i 78 na 100 punktów za niskie zużycie paliwa i niewielką emisję CO2 oraz szkodliwych substancji. ...
Najpiękniejsze, najdroższe, najszybsze samochody na VSR 2012 Na VERVA Street Racing 2012 zobaczmy najpiękniejsze, najdroższe i najszybsze samochody. Absolutne unikaty światowej motoryzacji. Owoce geniuszu konstruktorów, które rzadko opuszczają luksusowe kolekcje sławnych ...
raczej nie bardzo o to chodzi efekt raczej pasuje do umierającego korektora hamowania co zasugerowałMigi60,
może to być równie dobrze pompa hamulcowa, wężyki elastyczne, ale równie dobrze to co mówisz czyli brudne klocki lub ich brak, ew zapowietrzający się układ
mi też chodziło o pompę może z tyłu są ok a z przodu są słabe bo może sekcja daje z opóźnieniem dopiero przy końcu pchnie ciśnienie gdy tłoczek jest wyrobiony i przepuszcza dlatego pytałem o siłę hamowania
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.