Witam. Mam VW golf 3 rocznik 1994 benzyna+ gaz i chciałbym mieć książkę Sam Naprawiam. Gdzie mogę ją kupić w przystępnej cenie. Kiedyś miałem golfa 2 i taką książkę miałem i wiem , że jest bardzo pomocna. Proszę o jakieś namiary. Pozdrawiam.
Hmmm...kupić można wszędzie! Są księgarnie internetowe, jest allegro, można nawet iść do najbliższej księgarni i zamówić. Ale jest jeszcze wersja elektroniczna:
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
10 używanych funcarów za nieduże pieniądze Samochody sportowe kojarzą się zwykle z drogimi konstrukcjami z Włoch, Niemiec i Japonii. Ale wcale nie trzeba mieć pękającego w szwach portfela, żeby móc cieszyć się przyjemnymi emocjami za kierownicą. Oto 10 używanych ...
Toyota Verso-S (2005–2017) To kolejny minivan Toyoty w segmencie B. Powstał w 2005 roku jako następca Toyoty Yaris Verso i był produkowany do roku 2017. W Europie występował pod nazwą Verso-S, a na innych rynkach jako Toyota Ractis. Auto doczekało ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.