VW golf 4 czy Opel astra II

07 Cze 2013, 09:00

Powiedzieliśmy ci już na początku .
Ale skoro ty chcesz na siłę pchać się w kłopoty, to powodzenia .
Na pewno uszczęśliwisz sprzedawcę który pozbędzie się problemu .

Ja twierdze z kolei ze znacznie łatwiej będzie kupić rozsądną astre 2 niż golf 3, ale astre 2 tylko z silnikiem 1.6 bo diesle i większe pojemności to nie ma się co oszukiwać sprawnie jeżdżące trzymią cenę. Golfa 3 to tylko z pozoru dobry wybór może i mechanika jest wytrzymała ale w większości te auta mają najlepsze za sobą i ogromne przebiegi,dzięki swej opinii trzymają cene bo to golf tylko dlatego bo to vw choć nie brakuje taniego złomu za tysiąc czy dwa a handlażyna tanim kosztem wie jak na tym zarobić.Jak auto ma być naprawdę niezawodne to radzę poszukać jakiejś toyoty czy hondy .Bo taki civic 1.4 co ma 90 km w porównaniu z golfem 3 1.8 90 km to fruwa osiągi ma znacznie lepsze a przy tym spali sporo mniej.
ak83
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wejherowo
Prawo jazdy: 01 04 2001
Auto: honda civic Type-r
Silnik: k20a2

07 Cze 2013, 09:20

Ja zaproponuje Fiata Brava z JTD,bardzo dobra i oszczędna jednostka a 6000zł wystarczy spokojnie na zadbany egzemplarz.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

10 Cze 2013, 11:18

Dzięki za odpowiedzi raczej zdecyduje się na honde civic VI jeszcze nad golfem się zastanawiam jakby ktoś mógł jeszcze się wypowiedzieć o hondach byłbym wdzięczny :D
grino24
Nowicjusz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    10 ciekawostek na temat Toyoty
    Toyota to dziś największy koncern motoryzacyjny świata i jedna z największych firm na naszym globie pod względem przychodów. Japońska marka odnosi sukcesy na rynkach od Ameryki, przez Europę i Azję, aż po Australię. ...