Vw golf III drzwi

08 Lut 2015, 14:50

Witam!Szpachlowałem dziury w moim golfie.Musiałem przy tym wykręcić klamkę z tylu.Po załataniu i pomalowaniu dziury wkręciłem klamkę,ale chyba nie wskoczyła w swoje miejsce,a przez nie uwagę włączyłem blokadę rodzicielską.Teraz nie mogę otworzyć drzwi ani od zewnątrz,ani wewnątrz :( .Odczepiłem tapicerkę w środku ile tylko się dało.Są tam takie dwa"pręciki",jeden od klamki wewnętrznej,drugi zewnętrznej.Ruszałem jednym i drugim,a drzwi ani myślą się otworzyć.Czy jest ktoś w stanie mi jakoś pomóc?
Michał30
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 03 2005
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6 lpg
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1994

09 Lut 2015, 20:29

Witamy. Jeśli po zdjęciu poszycia nie uda się dostać do blokady to zostaje tylko zniszczenie zamka.
AutoConrad
Aktywny

Miejscowość: Warszawa
Auto: różne marki

10 Lut 2015, 12:32

Witam ponownie!Udało mi się zdjąć tapicerkę w środku auta.Było ciężko bo robiłem to pierwszy raz,a najwięcej problemu sprawiło mi zdjęcie korbki od szyby :D.No ale się udało.Okazało się że wkładając klamkę w drzwi źle włożyłem zabezpieczenie.Udało mi się otworzyć drzwi bez niszczenia tapicerki i rozwalania klamki.
Michał30
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 03 2005
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6 lpg
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1994
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...