Czy ktoś wie jak się kasuje crash data w sterowniku od poduszek. Ja kupiłem sobie vag commander 1.4, który w opisie miał kasować crash data z mojego sterownika poduszek. Program commander pokazał mi że kasowanie zakończyło się powodzeniem ale jak wchodzę do innego programu typu vag com czy vw tool to w spisie błędów crash data cały czas jest. Jak chciałem usunąć błędy to one od razu na nowo się pojawiają. Może ktoś z Was wie czy trzeba coś jeszcze zrobić, może odłączyć akumulator.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
"SKODA Rapid" Nowy wymiar SKODY Pod takim hasłem rozpoczęła się właśnie największa kampania reklamowa marki SKODA w tym roku. Hasło reklamowe SKODY odnosi się bezpośrednio do modelu Rapid, który kontynuuje znaną z Octavii i Superba ideę samochodu ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.