VW Lupo Seat Arosa

01 Maj 2014, 13:25

Witam mam pytanie ile będzie kosztował seat albo VW w dobrym stanie i jaki silniczek polecacie do miasta do pracy mam 4km w jedną stronę, czasami trasa 50km. Dziękuje
ax341
Początkujący

Miejscowość: Slask

01 Maj 2014, 13:30

Po co pchać się w to coś :?: Ani to dobre ani fajne.. Powiedz nam jaki masz budżet, oczekiwania wobec samochodu to coś Ci doradzimy.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

01 Maj 2014, 13:35

Generalnie potrzebuję małego spalania sama benzyna lub diesel ale raczej nie na takich odcinkach. Cena coś kolo 8tyś.
ax341
Początkujący

01 Maj 2014, 13:38

Co powiesz na Civica VI 1.4 90KM?
Koniu
Forumowicz VIP

Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

01 Maj 2014, 13:41

Jak masz takie krótkie trasy zamiar robić to kup sobie może hondę civic VI na pewno lepsza alternatywa niż lupo lub arosa i przy tym dużo wygodniejsze auto.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Maj 2014, 13:42

A co powiesz na temat Mitsubihi Colt?
ax341
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Z9 Gran Turismo 1999
    Koncept BMW Z9 Gran Turismo ma wyznaczać kierunek rozwoju wzornictwa motoryzacyjnego w XXI wieku. Przejrzystość, dynamika i technologia, która dzięki zastosowaniu BMW iDrive ponownie definiuje pojęcie ergonomiki w ...

01 Maj 2014, 13:44

ax341 napisał(a):A co powiesz na temat Mitsubihi Colt?

Też dobry wybór wielkości civica ale więcej informacji przydatnych na temat tego samochodu może mieć kon146 lub barol. :ok:
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

01 Maj 2014, 13:48

krzysiek4000 za kazdym razem jak ktos poleci jakies auto , ty piszesz to samo i nic sobą nie wnosisz, jak blondynka bez wlasnego zdania. co do lupo i arosy to bym dal sobie spokoj, w takim budzecie znajdziesz wygodniejsze i trwalsze auto, ktore wyglada 5razy lepiej, a spali tyle samo, co te dwa wynalazki.
Ostatnio edytowany przez dominik89, 01 Maj 2014, 13:54, edytowano w sumie 1 raz
dominik89
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Liverpool
Auto: bmw
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 2009

01 Maj 2014, 13:53

dominik89 napisał(a):krzysiek4000 za kazdym razem jak ktos poleci jakies auto , ty piszesz to samo i nic sobą nie wnosisz, jak tepa blondynka bez wlasnego zdania.

Jak chcesz tak bardzo znać moje zdanie na temat mitsubishi colt to super auto do miasta silniki o przyzwoitym spalaniu wyglądzie też świetnym tylko nie wiem jak z komfortem jazdy gdyż prawie wcale nim nie jeździłem lecz ogólnie rzecz ujmując na takie trasy może być. I sorry za tą ciut słabą poprzednią wypowiedzią ale jak już napisałem o colcie prawie niczego nie wiem. Najlepiej to ja się znam na temacie volkswagenów i aut z jego grupy. Na mitsubishi niezbyt dobrze się znam więc nie chcę wprowadzić naszego kolegi w błąd swą wypowiedzią, lecz i tak lepsza jest wg. mnie honda
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

01 Maj 2014, 14:00

prawie wcale czy wcale? :D ogolnie chodzilo mi o to, ze w kazdym temacie robisz to samo, ktos poleci auto, ty zaraz piszesz no super auto, druga osoba napisze ee to auto jest do bani, ty zaraz odpisujesz aa no faktycznie racja.. :mrgreen:
dominik89
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Liverpool
Auto: bmw
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Rok produkcji: 2009

01 Maj 2014, 14:02

dominik89 napisał(a):prawie wcale czy wcale? ogolnie chodzilo mi o to, ze w kazdym temacie robisz to samo, ktos poleci auto, ty zaraz piszesz no super auto, druga osoba napisze ee to auto jest do bani, ty zaraz odpisujesz aa no faktycznie racja..

AAA... o to ci chodziło colt jest dobrym autem lecz lecz ogólnie sie nie znam na mitsubishi lecz troszku na hondzie i grupie VAGa a tego nawet że tak robię to nie zauważyłem. Dzięki, że wytłumaczyłeś mi o co ci chodzi :ok:
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

01 Maj 2014, 20:44

Pozwól, że się nie zgodzę. Colt przede wszystkim ma straszne problemy z korozją, ze świecą szukać egzemplarza bez rudej. Po za tym świetny wygląd ? Może to subiektywne odczucie, ale Colt generacji o której tu rozmawiamy wygląda jak projekt z początku lat 90' dowolnej amerykańskiej firmy i chyba Lupo jest jednak ładniejszy.
Akurat VW i Seata cenię za to, że można znaleźć egzemplarz z wyjątkowo bogatym jak na tamte czasy wyposażeniem (ABS, ESP i klima).
Zerknij na tego:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Geniodekt
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 299
Przebieg/rok: 23tys. km
Auto: Impreza/Volvo S80
Silnik: 2.0 160/2.9 202
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2006

03 Maj 2014, 09:42

Witam mam prośbę jeżeli znalazł by ktoś przypadkiem mały ekonomiczny samochód uszkodzony mechanicznie prosiłbym o podesłanie linku dziękuje.
ax341
Początkujący