VW Passat 1.9 TDI 4Motion Highline

29 Mar 2008, 13:50

Witam ! Chcialbym kupic samochod vw passat z ok 2003 - 2005r sprowadzic z Niemiec lub Austrii. Z tego co sie zorientowalem w cenach za taki samochod trzeba zaplacic ok 6tys - 8 tys euro. Wiec mam do Was forumowicze pytanie dlaczego ponizsza oferta samochodu jest tak smiesznie niska?

Jesli macie rozniez namairy na jakas dobra strone lub forum gdzie moge sprowadzic sobie vw passata z niemiec lub austrii to bede wdzieczny za jakiekolwiek linki

Moje drugie pytanie dotyczy kosztow sprowadzenia tegoz samochodu do PL oraz wszystkie oplaty z tym zwiazane. Z gory dziekuje Wszystkim za odpowiedz i pozdrawiam

Kod: Zaznacz wszystko
[Aby wyświetlić zawartość tego pola musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
szupes1
Nowicjusz

29 Mar 2008, 15:50

Słuchaj ja bym nie wierzył w te oferty ze stron niemieckich czy austriackich . Poprostu trzeba jechać do niemiec i szukać autka . A koszty przyprowadzenia wiadomo tablice około 100 euro , hotel , jedzenie , paliwo i opłaty w granicach 1200zł
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

30 Mar 2008, 10:03

No nie sprowadzisz auta z niemiec z zachodniej europy w super stanie z małym przebiegiem i do tego książką serwisową w dużo niższej cenie . Przecież nikt nie odda super autka za niskie pieniądze lub pół darmo . Nie ma co wierzyć w okazje . Ostatnio znalazłem na [link do mobile.de wygasł] opla zafire rok 2004 za niecałe 7 tyś euro. Dzwonie do gościa mówi mi ze ma 4 sztuki zafiry zajeżdzam i co . Padaczka stan opłakany cena niższa 0 2 tyś także wycieczka była :) :) :)
greyt
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    QG0 - okres obsługi (standardowy okres obsługi)
    Przegląd ten dokładnie to QG0 (bez systemu przedłużonego czasu między przeglądami). Co 15 000 km należy wykonać serwis olejowy. Po upływie roku należy wykonać przegląd roczny, przy czym przegląd roczny zawsze zawiera serwis ...