Witam stoje przed wyborem miedzy Fordem Mondeo Mk3 2001 w 2l benziniaku w wersji GHIA z 132 tysiacami mil na liczniku a VW Passatem B5.5 2002 tez w 2 litrowym Benzyniaku z manualna skrzynia (automaty nie wchodza w gre) w podobnym przebiegu i teraz pojawia sie moje pytanie ma byc to samochod do stania w korkach na co dzien nie beda to jakies szalone przebiegi ale samochod ma robic swoje ktory z nich byscie polecali? dodam jeszcze ze oby dwa samochody sa w takiej samej cenie dzieki!
Parkowanie równoległe w pięciu krokach Wielu kierowców jak ognia unika jednak parkowania równoległego, nawet jeśli w najbliższej okolicy właśnie takie miejsca są dostępne. Jak pokonać swoje obawy i dobrze wykonać ten manewr? Wiele osób uważa ...
Hybrydowa Toyota Yaris na polskim rynku Hybrydowa wersja miejskiej Toyoty Yaris w szybkim tempie zdobyła sobie uznanie polskich kierowców. Od debiutu w czerwcu br., polscy klienci zamówili już 292 sztuki Yarisa Hybrid. Plan sprzedaży Toyota Motor ...
dzida napisał(a):że każdy pomija jego gówniane zawieszenie...
Też wyolbrzymiony stereotyp . Jak ktoś lata ślepo po dziurach to będzie musiał robić . Proste i jak większość polaczków oszczędza na najtańszych zamiennikach to potem płaczą . Ja jeździłem A4 na tym zawiasie i nie miałem żadnych problemów.
Po drugie ... Zawieszenie jest dobre i komfortowe , tylko nasze drogi są do dupy
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.