VW Passat B6

22 Sty 2011, 22:07

Takie pytania proszę zadawać na PW

By samurajsj700
Ostatnio edytowany przez drwalu 31 Sty 2011, 09:55, edytowano w sumie 2 razy
drwalu
Nowicjusz

Miejscowość: googl

22 Sty 2011, 22:25

Założyłem to konto na forum żeby zrobić małe badanie rynku (jakich samochodów potrzeba itd) i ewentualnie żeby nazwijmy to uświadamiać o realiach na rynku. Nie chce żeby to forum służyło mi bezpośrednio do sprzedaży samochodów więc jeśli możesz to usuń trzeci myślnik ze swojego postu - nie chce żeby podawać ten link tutaj ale to z powodu, który podałem wcześniej. Na wszystkie pytania moge Ci odpowiedzieć na privie.

Nie chciałbym sytuacji, w której ktoś zarzuca mi, że działam na tym forum tylko i wyłącznie w celu sprzedaży samochodów. Faktem jest, że oszustów na rynku jest mnóstwo i chciałbym, żeby użytkownicy forum nauczyli się oddzielać, które samochody są uczciwe, a które nie. Jeśli tak się stanie to wtedy tak - być może skorzystam na tym, bo w związku z tym, że mam uczciwe samochody, jest szansa żeby jeszcze zwiększyć sprzedaż.
k_s
Początkujący

Miejscowość: ----

23 Sty 2011, 19:23

a co sadzicie o tym:

[link do oferty na Allegro wygasł]

lub

[link do oferty na Allegro wygasł]

aha, na innym forum czytalem ze lepiej nie kupowac B6 z 2005 i 2006, bo byly jakies problemy z silnikiem 2.0 TDI. poprawione w 2007. ktos moze potwierdzic?
drwalu
Nowicjusz

Miejscowość: googl

23 Sty 2011, 19:34

Troche poprawione ale też nie do końca. Ogólnie silnik dość awaryjny.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Lexus LC 500 nietypowym samochodem bezpieczeństwa
    W ubiegły weekend po przerwie wróciła amerykańska seria wyścigowa IMSA WeatherTech SportsCar [...]. W czasie rundy na słynnym Daytona International Speedway oficjalnym samochodem bezpieczeństwa był Lexus LC 500 w niezwykłych, ...