Witam. Mam w aucie radio marki Pionier po wyjeciu kluczyka ze stacyjki wyłancz się ale problem polega na tym ze po ponownym uruchomieniu jest zresetowane i musze ustawiać wszystko od nowa. Czy jest to wina radia czy auta. Nadmieniam że radio miałem w innym aucie i niebyło żadnego problemu. Prosze o jaką kolwiek podpowiedz , posiadam passata b5 fl.
Dokładnie jak pisze kolega wyżej - masz źle podłączony przewód od podtrzymania pamięci. Każde radio ma trzy przewody zasilające - plus, masa i plus do podtrzymania pamięci. Masa - wiadomo - najlepiej do karoserii, plus zasilania radia jak kto chce - przed stacyjką bądz po stacyjce. Plus od podtrzymania pamięci zawsze przed stacyjkę.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Witam i dzięki za rady ale jestem deko zielony w tym a w kostce mam cztery przewody czarny, czerwony, niebieski i żółty . I jak je teraz usadowić , oczywiście kostka od radia.
Zmostkowałem kable żółty z czerwonym i na odwrót i teraz trzyma pamięć
Nissan Juke Nismo Nissan Juke Nismo obrazuje ducha innowacji i wzbudza zainteresowanie, dzięki któremu koncepcja Nismo stała się jedną z najbardziej uznawanych nazw w sportach samochodowych oraz w grach. Wprowadzając markę Nismo do ...
Porównanie żarówek PY21W chrome do kierunkowskazów - Philips vs Osram Kierunkowskazy muszą świecić światłem pomarańczowym ale nie zawsze podoba nam się pomarańczowa poświata w lampie od takiej żarówki i co wtedy możemy zrobić? Wyjściem i rozwiązaniem tego są żarówki tzw. chrome ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.