Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Lovato34 napisał(a):Natomiast rzeczywistość jest taka że CR 2,0 tdi są ok, dużo lepsze niż te pierwsze 2,0 TDI PD..
Mój kuzyn użytkuje golfa VI 2008 rok z tym silnikiem i dodatkowo ma zastrzyk mocy w okolice 180 koni i śmiga idealnie
Ossy napisał(a):Wyciąganie wniosków na podstawie jednego auta w rodzinie i to ze śmiesznym przebiegiem (w ogłoszeniach 95% aut jest ściągniętych z Niemiec, a tam w 8 lat robi się 240-400 tys. przebiegu) nie jest logiczne.
W internecie można znaleźć sygnały o zatartych silnikach 2.0 TDI CR. Poprawiona pompa oleju była montowana od października 2009.
FRAGOKOV napisał(a):Nic innego zbytnio mnie nie interesuje , rozglądałem się za avensisami, ale za tego powyżej 2009 roku trzeba dać grubo powyżej 35 tyś
Lovato34 napisał(a):pokaż mi jakiekolwiek informacje że 2,0 TDI CR się sypią.
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN