Witam wszystki pomozcie mam problem faktycznie nic sie nie dzieje ale zapaliła mi sie kontrolka trakcji mruga mi kontrolka od świec i w tym samym czasie przestaly dzialac swiatla stopu lekko żarzy sie tylko to 3 stop ale tylko na boczkach pomozcie jezeli mozecie jestem teraz w Francji i nieiwem co zrobić czy to tylko jakies bledy czy powazniejszy problem z gory dziekuje
Proszę się zapoznać z tym . Proszę również zapoznać się z tematyką poszczególnych działów na forum i pisać tematy we właściwych tematycznie działach. Przeniesiono.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Witam i dzieki za pomoc kontrolki od kontroli trakcji zgasly po wymianie żarówek stopu mam jeszcze jeden problem zacieła sie klapa bagażnika i nie dziala nie mozna jej otworzyć to jest pasek kombi B5 po lifcie jak to zrobic lub czego moze byc tego przyczyną z gory dzieki za pomoc pozdrawiam
W pasku jest zwykły zamek na kluczyk? A jak wsadzisz kluczyk w zamek i przekręcisz w prawo albo w lewo to nie da się otworzyć? Mogła się uszkodzić jakaś wiązka albo naleciało syfu do zamka
TOP 10 wskazówek oszczędnej jazdy hybrydą Oszczędnej jazdy (EKO) musimy się nauczyć. To nie jest tak że wsiadasz do hybrydy i już jesteś ekologiczny. Oczywiście w pewnym sensie tak ale chcąc wykorzystać potencjał tego napędu trzeba pamiętać o pewnych zasadach dzięki ...
Bezpiecznie za kierownicą po dłuższej przerwie Czasem okoliczności życiowe sprawiają, że mimo posiadanego prawa jazdy żegnamy się na jakiś czas z możliwością prowadzenia samochodu. Niezależnie od tego, jak długo nie siedzieliśmy za kierownicą – kilka miesięcy czy ...
Koledzy nie ma tam wlasnie zamka na kluczyk tylko centralny i to jest ten problem nieiwem jak mozna otworzyc go w inny sposób moze ktos juz mial takie zdarzenie to prosze o pomoc dzieki z góry
Skoro nie ma zamka to chyba pozostaje tylko wejść do bagażnika od środka, odkręcić pokrywę klapy i poruszać cięgnami wychodzącymi od zamka, wtedy powinno dać się otworzyć klapę i wtedy ewentualnie szukać przyczyny( padnięta wiązka, uszkodzona klamka itp) .Nie wiem jak u Ciebie z pogodą, istnieje możliwość że klapa gdzieś tam przymarzła.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.