Witam wszystki pomozcie mam problem faktycznie nic sie nie dzieje ale zapaliła mi sie kontrolka trakcji mruga mi kontrolka od świec i w tym samym czasie przestaly dzialac swiatla stopu lekko żarzy sie tylko to 3 stop ale tylko na boczkach pomozcie jezeli mozecie jestem teraz w Francji i nieiwem co zrobić czy to tylko jakies bledy czy powazniejszy problem z gory dziekuje
Proszę się zapoznać z tym . Proszę również zapoznać się z tematyką poszczególnych działów na forum i pisać tematy we właściwych tematycznie działach. Przeniesiono.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Witam i dzieki za pomoc kontrolki od kontroli trakcji zgasly po wymianie żarówek stopu mam jeszcze jeden problem zacieła sie klapa bagażnika i nie dziala nie mozna jej otworzyć to jest pasek kombi B5 po lifcie jak to zrobic lub czego moze byc tego przyczyną z gory dzieki za pomoc pozdrawiam
W pasku jest zwykły zamek na kluczyk? A jak wsadzisz kluczyk w zamek i przekręcisz w prawo albo w lewo to nie da się otworzyć? Mogła się uszkodzić jakaś wiązka albo naleciało syfu do zamka
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Renault Master najlepszy w swojej klasie - raport DEKRA 2017 W tym roku Raport Samochodów Używanych DEKRA 2017 oceną objął łącznie 500 modeli samochodów. Renault Master drugi rok z rzędu zwyciężyło w klasie samochodów dostawczych. Stowarzyszenie rzeczoznawców ...
Koledzy nie ma tam wlasnie zamka na kluczyk tylko centralny i to jest ten problem nieiwem jak mozna otworzyc go w inny sposób moze ktos juz mial takie zdarzenie to prosze o pomoc dzieki z góry
Skoro nie ma zamka to chyba pozostaje tylko wejść do bagażnika od środka, odkręcić pokrywę klapy i poruszać cięgnami wychodzącymi od zamka, wtedy powinno dać się otworzyć klapę i wtedy ewentualnie szukać przyczyny( padnięta wiązka, uszkodzona klamka itp) .Nie wiem jak u Ciebie z pogodą, istnieje możliwość że klapa gdzieś tam przymarzła.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.