REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Sam robił całe auto dla siebie i wpakował sporo kasy. Dobra ale nie o tym tematmax1996 napisał(a):A właściciel silnik pewnie kupił do jakiegoś projektu
Nie zjedzcie mnie ale tu daje alternatywę dla VW i Audi.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
dzida napisał(a):tamto to jakieś dziadostwo podobno kupione za mało legalne pieniądzeTamci ludzie mieszkają w Modliborzycach koło Janowa Lubelskiego i zajmują się ściąganiem maszyn rolniczych, części i jeszcze czymś tam.
max1996 napisał(a):A i jaką wersję AMG brać
Wersje AMG nie są wygodne ale za to silnik mają trwały w każdej wersji.
Najfajniejsze S-ki to S500 i S600 ale spalanie 30l może powalić![]()
Na Twoim miejscu, przy wymogach 250KM+ i jak najlepszym komforcie skupiłbym się na S450 albo dieslem S320CDI. W E-klasie wersje AMG upolujesz w generacji W211, na której bazuje CLS. W W212 (znacznie lepsze od poprzednika) E350 252KM lub E300/350CDI
A taka propozycja z innej beczki - Może Range Rover czyli Merc klasy S wśród SUVów ?
mike1735 napisał(a):Nie demonizujmy tak z tymi częściami do amerykanów. Mamy XXIw i takie dobrodziejstwo jak internet![]()
max1996 napisał(a):Ale to chyba nie są wersje 4matic
jiGsaw napisał(a):Wejherowo to jest jedna wielka wieś... 100%
dzida napisał(a):Dlatego jak priorytetem ma być wygoda poleciłem mistrzów pod tym względem czyli Mesia i Lexa BMW 7er e65 do dynamicznej jazdy (dla mnie to paskudna krowa ale to mój gust), a Audi A8 dla jakości wnętrza.