VW Phaeton czy Audi A8 D3?

02 Lut 2015, 23:46

Koniu napisał(a):Chyba wolne miasto lub miasto-państwo jak San Marino
No prawie :D tyle, że na śląsku
max1996 napisał(a):On akurat się zna bo jest mechanikiem w Niemczech
nawet jeśli bbyłby inżynierem wyścigowym w F1 to bym nie ufał
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

03 Lut 2015, 00:35

Nie wnikam skąd masz tyle pieniędzy w tym wieku, ale ciężko zarobione to one raczej nie było, skoro chcesz je wydać na kota worku, który może na start pochłonąć jeszcze dużo więcej gotówki. Takiego samochody nikt Ci na oko nie oceni, ten samochód jest tak naszpikowany elektroniką, ze należało by go dokładnie prześwietlić punkt po punkcie, aby coś o nim wiedzieć.
pkc
Zaawansowany

Prawo jazdy: 10 08 2004
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E36 Audi A4 B8
Silnik: 328i 2.0TFSI

03 Lut 2015, 10:52

Sory że tak z innej beczki ale jakiś czas temu byłem w tym temacie i jak mnie pamięć nie myli było tu znacznie więcej postów i chyba nawet ja coś tu pisałem i albo coś ze mną nie tak albo z tym forum coś się dzieje bo musiałem czytać od nowa bo na tym co skończyłem się nie odnalazłem z uwagi wyżej wspomnianych brakujących postów.
fygfy
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: BMW E46
Silnik: 2.0ci 143KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW ActiveHybrid 3
    Podwyższona sprawność, której towarzyszy lepsza dynamika samochodu BMW ActiveHybrid 3, to wynik połączenia cenionego i nagradzanego silnika spalinowego z innowacyjnym napędem elektrycznym. Technologia BMW TwinPower ...
    Muzeum SKODY - 117 lat historii Producenta
    W piątek 23 listopada 2012 roku odbyła się przedpremierowa prezentacja nowego Muzeum SKODY dla mediów, a trzy dni później (26 listopada) obiekt został uroczyście otwarty dla publiczności. Położone w Mladá ...