REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Killaz napisał(a):A możesz nam przybliżyć dlaczego BMW i Lexus odpadają? Do czego ci auto potrzebne? Jak u ciebie z kasą na części, naprawy itd?
No i czy mi się dobrze wydaje, ale czy ty właśnie nie jesteś świeżo upieczonym kierowcą? Ty masz zamiar takim Pejtonem albo Ałosiem jeździć?
max1996 napisał(a):Lexus i Bmw odpadają tylko VW lub Audi
max1996 napisał(a):Po pierwsze BMW jest z 96 czyli za stare
max1996 napisał(a):Do jazdy do niedalekich odległości mam 2 golfy mk3. Więc dla mnie wygoda jest najważniejsza.
max1996 napisał(a):jeździłem IS220
dzida napisał(a):max1996 napisał(a):Lexus i Bmw odpadają tylko VW lub Audi
a co bo będzie wstyd przed remizą się pokzać?weź już nie rób z lubelskiego takiego betonu zapatrzonego w gó*niane VAGi
max1996 napisał(a):Po pierwsze BMW jest z 96 czyli za stare
mówi to ktoś kto ma Golfa mk3![]()
![]()
Alpina zjada Twoje A8 i podróbkę klasy lux Petona
max1996 napisał(a):Do jazdy do niedalekich odległości mam 2 golfy mk3. Więc dla mnie wygoda jest najważniejsza.
yyyy coś mi tu śmierdzi, bo co ma jedno do drugiego?
Temat ewidentnie śmierdzi podpuchą, bo nikt normalny nie jeździ Golfem III mając na auto tyle kasymax1996 napisał(a):jeździłem IS220
najgorszym Lexem (silnik) wszech czasów
Lepiej kupić Lexusa niż płacić dwa razy więcej za serwis auta, które będzie stało ciągle w warsztacie. Jak BMW nie pasi to Mercedesa S-klasę. To są dopiero komfortowe auta i to jest moja pomoc.
Killaz napisał(a):Bez urazy, ale jak kogoś stać na Lexusa a woli VW albo Audi... Szczególnie D3, te nowsze jeszcze jakoś wyglądają![]()
Poza tym auto klasy premium to nadal nie auto w dalekie trasy. Do dalekich tras są inne, lepsze (względnie) auta.