VW Phaeton i nie tylko :))

02 Sty 2008, 16:24

Witam to moje najnowsze pracki pozdrawiam.
1)
Przed
[link wygasł]
Po
[link wygasł]

2)
Przed
[link wygasł]
Po
[link wygasł]
Oceniajcie i piszcie która lepsza .
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

02 Sty 2008, 19:47

Oczywiście "fantom" :) elegancka bryczka. Marzenie ściętej głowy hehe pozdrawiam :):)
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

04 Sty 2008, 21:30

jest ok... przy czarnej mogłeś trochę przysiedzieć i efekt byłby jeszcze lepszy ale ogólnie - ok
People cannot gain anything without sacrificing something... that's an equivalent trade.
Bio
Początkujący

26 Sie 2008, 21:16

obydwie prace lipne. moglbys posiedziec nad 1 tyle czasu co poswieciles na 2 i bylo by duzo lepiej nie liczy sie ilosc a jakosc pamietaj
1www71
Nowicjusz

30 Sie 2008, 11:59

Jak tak ostro krytykujesz to pewnie umiesz lepiej pochwal się swoimi pracami. :? Phaeton to moja 5 praca a bora jedna z pierwszych kolego.
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

14 Kwi 2009, 12:12

1www71 napisał(a):obydwie prace lipne. moglbys posiedziec nad 1 tyle czasu co poswieciles na 2 i bylo by duzo lepiej nie liczy sie ilosc a jakosc pamietaj

Zgadzam się z tym forumowiczem lipa i do dupy...ale nie zapominajmy to NAJWIĘKSZA MĄDRALA W TYM DZIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
" Jeśli wszystko jest pod kontrolą to znaczy, że jedziesz za wolno "
kuba_2034
Nowicjusz

Miejscowość: Polska, Bielsko-Biała

15 Kwi 2009, 16:56

kuba_2034 napisał(a):
1www71 napisał(a):obydwie prace lipne. moglbys posiedziec nad 1 tyle czasu co poswieciles na 2 i bylo by duzo lepiej nie liczy sie ilosc a jakosc pamietaj

Zgadzam się z tym forumowiczem lipa i do dupy...ale nie zapominajmy to NAJWIĘKSZA MĄDRALA W TYM DZIALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo cieszę się że tak chętnie oceniacie moje prace jednym się podobają drugim nie. Akurat koledze nie i szanuje to. Ale takich wulgarnego odzywania się i obrażania nie toleruję !
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz