Witam ponownie...wieczorem odebralem auto od lakiernika.ciemno bylo i sie nie przyjrzalem zbytnio - grunt ze dobrze pomalowal. gorzej z montazem...zamontowal przedni lewy blotnik w Polo w taki sposob ze jak jest szpara - odstep miedzy drzwiami a blotnikiem - w momencie jak sie przejedzie reka po obu plaszczyzna jest dosyc znaczny uskok. blotnik jest za bardzo wysuniety na zewnatrz...oraz drugi mankament to - przod blotnika jest za bardzo docisniety do srodka - do lampy - stad prawdopodobnie brak ''rownowagi'' nie jest to widoczne na pierwszy rzut oka ale boje sie ze przy sprzedazy jakies wytrawne oko to wypatrzy...
czy da sie rade to jakos skorygowac.chodzi mi o to czy dam rade sam zdjac ten blotnik i go poprawic lekko???nie che dawac do tego lakiernika ze wzgledu na to ze i tak nic nie poprawi powie ze blotnik byl inny i tyle...
fotki- lampy lewa i prawa...patrzac od przodu lampa prawa zupelnie inaczej teraz wyglada - blotnik za bardzo przylega. fizycznie jest to lewa lampa...lewy blotnik byl robiony...jest to przedni na zdjeciu calego auta...juz po wymianie...
zdefektowana lampa:
[link wygasł]
Lampa normalna:
[link wygasł]
Cale auto:
[link wygasł]
co o tym sadzicie??? da sie to jakos naprostowac.jak sie przyjzec to lampa zdefektowana - blotnik za bardzo przylega--- co powoduje efekt taki ze odstaje on za bardzo przy drzwiach...
pamiętaj na przyszłość ze wymieniając błotnik nie kupuje się podruby w granicach 100zł tylko używany On na pewno będzie pasował i w dodatku jest ocynkowany Lepiej czasami naprawiać stary o tym wszystkim powinieneś być poinformowany przed przyjęciem sam do naprawy Masz prawo Żądać wykonane usługi poprawnie nikt Ci nie robi łaski . Nawet jeśli był naprawiany to musi pasowa Ja np na naprawiany element daję gwarancje 0,5 roku
jezeli chodzi o blotnik to byl on uzywany - nie byl zadna podrobka.pasuje jak najbardziej ale koles go lekko do lampy dociagnal...takie jest moje zdanie...teraz bede musial to jakos przesunac lekko i bedzie ok...co do starego to byl lekko wgnieciony ale bardzo niefortunnie bo przy drzwiach doslownie jakby go ktos zgial w pol co nie bylo mozliwe do wyprostowania...bardzo male zgiecie ale totalne - zgiecie - on byl zgnieciony nie wgnieciony w tym miejscu. nie mam niestety fotek z przed wymiany...
coz bede musial sie udac do mechanika i mi to poprawi...
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Lexus LC Yellow Edition W połowie 2018 roku Lexus wprowadził do europejskiej oferty model LC w wersji Yellow Edition. Nadwozie samochodu pomalowano jaskrawym, żółtym lakierem Vibrant Flare Yellow. Ta sama kolorystyka zagościła również ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.