Mam takie pytanie odnośnie VW Polo rocznik 99 silnik 50KM 1000cm3
Chodzi o opony letnie gdyż kupiłem go niedawno ale na zimówkach no i mam zamiar kupić letnie.. rozmiar opony według instrukcji to 155/70R 13'
A moje pytanie brzmi czy można wsadzić opony 165/70R 13` bo znalazła sie oferta kupna razem a alumami za przyzwoitą cenę tylko nie wiem czy można je zamontować ...
Burza, wiatr, deszcz i grad - trudne warunki drogowe Gwałtowne burze, porywisty wiatr oraz obfite opady deszczu czy gradu to warunki pogodowe, jakie mogą spotkać na drodze każdego kierowcę. Uważajmy na nie zwłaszcza w okresie wiosenno-letnim, kiedy pogoda bywa bardzo zmienna. ...
Śmiała stylistyka nadwozia oraz unikatowe wnętrze Opla ADAM Model ADAM wprowadza do segmentu A docenianą już filozofię projektowania firmy Opel, polegającą na "łączeniu artystycznego kunsztu z niemiecką precyzją ". Opel ADAM - w przeciwieństwie do pojazdów firm konkurencyjnych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.