Mam takie pytanie odnośnie VW Polo rocznik 99 silnik 50KM 1000cm3
Chodzi o opony letnie gdyż kupiłem go niedawno ale na zimówkach no i mam zamiar kupić letnie.. rozmiar opony według instrukcji to 155/70R 13'
A moje pytanie brzmi czy można wsadzić opony 165/70R 13` bo znalazła sie oferta kupna razem a alumami za przyzwoitą cenę tylko nie wiem czy można je zamontować ...
Uwaga na duże samochody ciężarowe (TIR’y) Duże samochody ciężarowe, potocznie zwane TIR-ami, można bardzo często spotkać na polskich drogach, nawet tych przebiegających przez miasto. W pobliżu tego rodzaju pojazdów, ze względu na ich rozmiary i masę oraz ograniczone ...
Dynamic Sculptures – tradycja sportowego ducha i elegancji w Audi Na wystawie "Dynamic Sculptures – tradycja sportowego ducha i elegancji w Audi", Audi museum mobile prezentuje dwanaście samochodów typu coupé, wyprodukowanych od lat trzydziestych ubiegłego wieku, aż ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.