Witam, mam problem ze wskaźnikiem paliwa, jak wskazówka schodzi poniżej tej kreski grubej białej zaznaczonej na rysunku to auto się zapowietrza i szarpie, a potem już nie chce odpalić, nigdy mi się nie zapalała dioda rezerwy. Oprócz tego jak mam w baku 10l benzyny to wskaźnik mi pokazuje 20l. Z tego co wiem to poprzedni właściciel wymieniał zbiornik paliwa na nowy, ale włożył tej samej pojemności bak. Znajomy zaglądał do pływaka i podobno jest sprawny. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Zbiornik jeżeli jest taki sam to pozostaje regulacja pływaka skoro jest na 100% sprawny . Możliwe że przy demontażu /montażu został wygięty i teraz przekłamuje.
Co do zapowietrzania to możliwe że pompka jest źle zamocowana i nie dochodzi do samego dna zbiornika, lub brakuje sitka na jaj spodzie.
Jak bezpiecznie parkować? Niebezpieczeństwa parkowania! Parkowanie to jedna z podstawowych umiejętności, jakie kierowca powinien nabyć w czasie kursu nauki jazdy. Jednak nawet gdy ktoś wykona ten manewr prawidłowo podczas egzaminu, nie ma pewności, że będzie w stanie równie ...
Toyota Prius 1.8 VVT-i - test spalania Toyota Prius to najsłynniejsza i zarazem pierwsza seryjnie produkowana hybryda. Obecna, czwarta generacja doczekała się m.in. wersji z napędem na wszystkie koła oraz pięciomiejscowej odmiany z napędem plug-in. Prius czwartej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.