Witam.Mam problem!!!!!Mam vw t5 2.5Tdi 131 km,od jakiegos czasu gdy jade na wysokim biegu nastepuje utrata mocy Po wylaczeniu zaplonu i ponownym uruchomieniu problem znika,lecz za jakis czas powraca!!
U mnie było odwrotnie. Na początku nie było mocy ale później było ok po przejechaniu kilku km. Radzę podpiąć go pod kompa. Prawdopodobnie któryś czujnik jest uszkodzony.Może to być też pompa podciśnieniowa a nawet sama turbina.Pozdr
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
BMW E1 i E2 (1991-1993) - samochód elektryczny Zachęcona pozytywnymi wynikami osiągniętymi przez akumulator NaS firma BMW Technik GmbH otrzymała zamówienie na opracowanie pojazdu elektrycznego od zera, przy założeniu zbadania zalet i wad napędu elektrycznego w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.