VW Taureg 6. 450 km 2008 r

03 Kwi 2019, 15:59

Chciałbym zagazować mojego Taurega 6.0 450 2008 r ktoś posiada instalacja w takim aucie ? Chciałbym zagazować auto w Warszawie .
szyri
Obserwowany

03 Kwi 2019, 19:46

Mowa tu o silniku W12? generalnie do tylu cylindrów montuje się dwie instalacje 6 cylindrowe, jest to do zrobienia ale tanio nie będzie.
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 6
Przebieg/rok: 50tys. km
Auto: Skoda Fabia / Citroen C5
Silnik: 1.4 16v / 2.0 16v
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

04 Kwi 2019, 15:54

Dokładnie tak ! Auto jest świetne ale pali kosmos , ktoś montował instalacja do takiego silnika ? Na innych forach czytałem że tak i wszystko świetnie działa .
szyri
Obserwowany

04 Kwi 2019, 21:31

Teraz to leży wszystko w rękach dobrego warsztatu który dobrze dobierze instalacje zamontuje ją oraz poprawnie ustawi. W radomiu masz producenta instalacji gazowych zapytaj tam hamownia podwoziowa pewnie się przyda do poprawnej regulacji.
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

07 Kwi 2019, 12:10

Jeśli chodzi o Warszawę to pytałeś w Energy Gaz Polska? Oni montują sporo instalacji, mają sporo roboty. Zakładają Brc, Zavoli oraz też inne instalki.
Pyreks
Początkujący

Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Fiat Punto
Paliwo: Benzyna

07 Kwi 2019, 20:43

Mają pomysł na promowanie swojego warsztatu poprzez nagrywanie filmów na YT ale jeżeli chodzi o jakość ich usług pozostawia wiele do życzenia, osobiście bym się zastanowił 3x czy warto im zostawić auto.
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator LPG
    Kkalkulator pozwala obliczyć szacunkową różnicę w kosztach eksploatacji samochodu w zależności od zasilania silnika benzyną, a gazem (LPG). Na podstawie danych wprowadzonych do formularza obliczymy przyblizony czas ...

19 Kwi 2019, 20:57

Masz jeszcze Klinikę LPG na Czardasza i Eco Tech Przybysza na Regulskiej. Zawsze warto przed montażem zrobić rozeznanie.
lotek33
Aktywny

Zdjęcia: 3
Auto: vw golf 3
Silnik: 1.6

27 Kwi 2019, 21:03

djkranc napisał(a):Mają pomysł na promowanie swojego warsztatu poprzez nagrywanie filmów na YT ale jeżeli chodzi o jakość ich usług pozostawia wiele do życzenia, osobiście bym się zastanowił 3x czy warto im zostawić auto.

No z tego, co widziałem to mają owszem swój kanał na yt. Aczkolwiek na żywo też widziałem ich robotę, dla mnie spoko. A byłeś/ korzystałeś może z ich usług czy skąd taka opinia?
Pyreks
Początkujący

06 Maj 2019, 21:00

Pyreks napisał(a):A byłeś/ korzystałeś może z ich usług czy skąd taka opinia?

Wystarczy mi komentarz na filmach, dodatkowo zdjęcia montaży pokazują ze do sporo im do perfekcji.
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

19 Maj 2019, 13:09

To chyba Twoja opinia, ale masz prawo:) Co do komentarzy pod filmikami to na pewno tym bym się nie sugerował haha;D
Pyreks
Początkujący

19 Maj 2019, 18:58

Pyreks napisał(a):Co do komentarzy pod filmikami to na pewno tym bym się nie sugerował haha;D

chodzi o komentarz "prezentera" filmu, łatwo wyciągnąć wnioski iż nie ma tu nic związanego z profesjonalizmem tylko z promowaniem (ja jestem najlepszy wszyscy inni się nie znają)
djkranc
Zaawansowany
Awatar użytkownika

01 Cze 2019, 12:41

Haha no proszę Cię:D Komentarz prezentera nie może być wyznacznikiem w tym przypadku... Wyznacznikiem moim zdaniem powinien być przebieg zrobiony na instalacji oraz bezawaryjność.
Pyreks
Początkujący