Czy warto? Musisz sam sobie odpowiedziec. Ja ostatnio widziałem tego VW. Wygląda jak mniejszy brat TOUAREGA. Auto wygląda na całkiem niezłą propozycje od VW.
Ja miałem okazję jeździć Tiguan'em ze 140 konnym dieslem. Auto jak przystało na VW wszystko ma na swoim miejscu. Tylko jeżeli się decydujesz na nowe z salonu to termin odbioru niestety na przyszły rok. Jeszcze sami dokładnie nie wiedzą na kiedy będą gotowe zamówione modele.
Mitsubishi ASX, LANCER i COLT z instalacjami LPG W polskich salonach Mitsubishi Motors są już dostępne modele ASX, Lancer i Colt z instalacjami LPG z pełną gwarancją. W takie instalacje można wyposażyć zarówno nowe samochody, jak i używane modele marki Mitsubishi. ...
Silnik V35A-FTS Silnik V35A-FTS można nazwać nowością w ofercie Lexusa. Japończycy pokazali ten motor w 2017 roku i jak na razie trafił pod maskę tylko jednego modelu – aktualnego Lexusa LS 500. Jednostka ma 6 cylindrów w układzie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.