Witam wszystkich serdecznie jestem posiadaczem VW Tiguan rok 2008 2.0dti mam mianowicie problem z kontrolka mi na desce Auto odpala ładnie chodzi równo ale jak tylko ruszę do przodu zaczynają mi mrugać kontrolki od napędu kontroli trakcji wspomaganie jak również hamulec postojowy i zaczyna pikac nadmiernie silnik ładnie pracuje wyłączę silnik i go odpalę wszystko jest dobrze ruszam znowu to samo proszę o pomoc
Pewnie auto jest podłączane pod komputer i muszę powiedzieć że błędów jest mnóstwo ale są to błędy nieciągłe chwilowe do usunięcia jak je usunę i jest zero błędów wszystko jest dobrze ale znów ruszę 500m i się zaczyna
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Koniec świata odwołany! Rozpoczęła się epoka MINI Koniec świata odwołany. Czas na zabawę! W wielu krajach Ameryki Środkowej, takich jak Meksyk czy Gwatemala, 21 grudnia 2012 odbyły się huczne uroczystości na powitanie nowej ery. Data pochodzi ze źródeł historycznych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.