Witam wszystkich serdecznie jestem posiadaczem VW Tiguan rok 2008 2.0dti mam mianowicie problem z kontrolka mi na desce Auto odpala ładnie chodzi równo ale jak tylko ruszę do przodu zaczynają mi mrugać kontrolki od napędu kontroli trakcji wspomaganie jak również hamulec postojowy i zaczyna pikac nadmiernie silnik ładnie pracuje wyłączę silnik i go odpalę wszystko jest dobrze ruszam znowu to samo proszę o pomoc
Pewnie auto jest podłączane pod komputer i muszę powiedzieć że błędów jest mnóstwo ale są to błędy nieciągłe chwilowe do usunięcia jak je usunę i jest zero błędów wszystko jest dobrze ale znów ruszę 500m i się zaczyna
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
BMW Concept 4 Coupe: elegancja, dynamika i indywidualizm BMW Concept 4 Coupe, który będzie miał swoją światową premierę właśnie na salonie NAIAS 2013 w Detroit, pozwoli na wczesne spojrzenie w przyszłość średniej wielkości samochodu sportowego z nadwoziem coupe. Jego elegancja ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.