VW Tiguan mrugające kontrolki

03 Lut 2022, 11:36

Witam wszystkich serdecznie jestem posiadaczem VW Tiguan rok 2008 2.0dti mam mianowicie problem z kontrolka mi na desce
Auto odpala ładnie chodzi równo ale jak tylko ruszę do przodu zaczynają mi mrugać kontrolki od napędu kontroli trakcji wspomaganie jak również hamulec postojowy i zaczyna pikac nadmiernie silnik ładnie pracuje wyłączę silnik i go odpalę wszystko jest dobrze ruszam znowu to samo proszę o pomoc
VW Tiguan mrugające kontrolki
Adrianzydor86
Nowicjusz

Zdjęcia: 1

03 Lut 2022, 12:55

Pod komputer i wszystko będzie jasne a bynajmniej jaśniejsze
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

03 Lut 2022, 13:35

Pewnie auto jest podłączane pod komputer i muszę powiedzieć że błędów jest mnóstwo ale są to błędy nieciągłe chwilowe do usunięcia jak je usunę i jest zero błędów wszystko jest dobrze ale znów ruszę 500m i się zaczyna
Adrianzydor86
Nowicjusz

03 Lut 2022, 13:52

Może jakas historia, co było robione, jakie to błędy, jak to się stało itd
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

03 Lut 2022, 16:32

Generalnie po podłączeniu kompa wyskakuje mi błędy jakieś żarówki przepalonej ale już jest zrobiona ale jeszcze taki mi się pokazuje wyślę zdjęcia
Adrianzydor86
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Koniec świata odwołany! Rozpoczęła się epoka MINI
    Koniec świata odwołany. Czas na zabawę! W wielu krajach Ameryki Środkowej, takich jak Meksyk czy Gwatemala, 21 grudnia 2012 odbyły się huczne uroczystości na powitanie nowej ery. Data pochodzi ze źródeł historycznych ...