Widziałem takiego w tamtym tygodniu w Belgi na komisie, to jest kosmos, wybrałbym go niż inne terenówki jest tańszy od BMW i Mercedesa a moim zdaniem lepiej sie nim jeździ.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Nie pozwól, by zeszło ciśnienie z opon Zasada 3xP - Porządne opony, Profesjonalny serwis oraz Prawidłowe ciśnienie – to jedna z najważniejszych reguł w przypadku pojazdów. Dlaczego? Ponieważ zły wybór ogumienia, jego złe założenie lub obsługa, ...
dziś widziałem jak sie w terenie sprawuje. Po dołach i nie równej nawierzchni całkiem nieźle po ... ał tak więc samochód jest wart tego by go kupić. Napewno lepiej sobie radzi w terenie niż Cayenne (szaleje na asfalcie) X5 czy ML (ale też sobie dobrze radzi)
mam wyboru sedana premium(BMW 3 itd) albo właśnie taki Touareg roczny symboliczny przebieg i 3 wersje kolorystyczne do wyboru,a do kwietnia musze zdecydować bo vatu potrzebuje.
akurat broker zaproponował mi Touarega 3.0 TDi z bardzo bogatym wyposażeniem rocznego z małym przebiegiem (4000 bodaj że) + dobry leasing,w cenie za którą mógłbym mieć nowe średnio wyposażenie BMW 320d.
Oto moja opinia o nim
JEst to bardzo duży i praktyzny samochód. Ma dynamiczne silniki jak na tą klasę i umiarkowane spalanie. można nim jezdzić po bedzdrożach jak i po asfalcie;]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.