proszę o wyjaśnienie (laikiem jestem w tych sprawach).
Otóż zaglądając dzisiaj pod maskę, chcąc sprawdzić stan filtra powietrza mojego Tourana zauważyłem wytknięty przewód (foto 1a oraz 2a). Wychodzi on z obudowy z filtrem powietrza i w oryginale wchodzi w silnik. U mnie był on wysunięty od strony silnika (foto 3a i 4a, gdzie powinien wchodzić). Wetknąłem go z powrotem na miejsce.
Ostatnie jazdy odbywały się bez żadnych nieprawidłowości.
Auto aktualnie stoi i za kilka dni wybieram się na wymianę oleju i chcę się nastawić czy zostawię auto na dłużej, bo to coś poważniejszego, czy to jednak prozaiczna sprawa.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny – Toyota Corona – sierpień 1973. Już od lat 30. XX wieku samochody posiadały wskaźniki i lampki kontrolne informujące kierowcę o poziomie i ciśnieniu oleju, poziomie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.