proszę o wyjaśnienie (laikiem jestem w tych sprawach).
Otóż zaglądając dzisiaj pod maskę, chcąc sprawdzić stan filtra powietrza mojego Tourana zauważyłem wytknięty przewód (foto 1a oraz 2a). Wychodzi on z obudowy z filtrem powietrza i w oryginale wchodzi w silnik. U mnie był on wysunięty od strony silnika (foto 3a i 4a, gdzie powinien wchodzić). Wetknąłem go z powrotem na miejsce.
Ostatnie jazdy odbywały się bez żadnych nieprawidłowości.
Auto aktualnie stoi i za kilka dni wybieram się na wymianę oleju i chcę się nastawić czy zostawię auto na dłużej, bo to coś poważniejszego, czy to jednak prozaiczna sprawa.
Rozgrzany asfalt może być niebezpieczny! Letnie upały są nie tylko uciążliwe dla kierowców z powodu wysokich temperatur w kabinie, nagrzewających się plastików oraz towarzyszącego uczucia rozdrażnienia i zmęczenia, ale także ze względu na stan nawierzchni, ...
BMW Concept X1 2008 W przypadku BMW Concept X1 projektanci zawarli klasyczne cechy i język stylistyczny modeli BMW X w pojeździe nowej klasy. Wyrafinowanie, zwinność, wszechstronność i jakość premium – wszystko to zostało odzwierciedlone ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.