Od kilku miesiecy posiadam Tourana z 2009 roku o pojemnosci 1.9 bez DPF z silnikiem BXE.Nadchodzi czas wymiany oleju i tak pomyslałem ze podpytam o kilka spraw. Auto ma przejechane 180000 km i do tej pory zalewany był w Niemczech co 30 tys Castrolem. Nie jestem przeciwnikiem tego oleju ale pomyślałem sobie(czytając różne opinie) ze zaleje teraz silnik olejem Liqui Moly top tec 4600 5w30 wcześniej robiąc płukanie i wymiany robić co 15tys km. Czy ten olej bedzie odpowiedni czy moze wybrać coś innego?
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
Rolling Barrier System - obrotowe beczki na drodze "Rolling Barrier System" to w skrócie obrotowe beczki na drodze system ten opracowała koreańska firma ETI. Jest to bariera drogowa złożona z obrotowych beczek, które mają bardzo duże możliwości pochłaniania ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.