VW Touran

17 Lip 2009, 18:24

Witam,

mam pytanie do właścicieli pojazdów marki Touran lub mechaników. Chciałbym podłączyć tylne szyby w kostce ale nie wiem jak ściągnąć boczną tapicerkę w tylnych drzwiach. Ściągam obudowę w rączce i odkręcam tam dwie śruby, następnie odkręcam dolne dwie śrubki a tapicerka i tak nie chce zejść, może mi ktoś pomóc. Dziękuję i pozdrawiam. :mad:
pawelk88
Nowicjusz

18 Lip 2009, 16:26

na pewno jest u góry na zatrzaskach, sprawdź po bokach i od spodu czy masz śrubki, jeśli tak to odkręć i powinno się coś ruszyć.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

19 Lip 2009, 13:30

Próbowałem szarpać podnosić i nie wiadomo co jeszcze a ona trzyma twardo. Nie chcę czegoś ułamać lub wyszczerbić :/
pawelk88
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Gdy kierowca patrzy, ale nie widzi
    Kierowcy, którzy spowodowali wypadek z udziałem motocyklisty czy rowerzysty, niekiedy tłumaczą, że po prostu nie zauważyli dwukołowego pojazdu. Czy to tylko kiepska wymówka? Okazuje się, że nie zawsze. Jednym ...