VW Touran

12 Kwi 2008, 20:17

Witam.Planuje kopic VW Tourana.Mozecie mi napisac jakie on ma blachy??czy cynkowe czy aluminiowe??Prosze mi napiasc wszystko o tym samochodzie.Wady i Plusy.
benek59
Nowicjusz

Miejscowość: Kluczbork/Opole

12 Kwi 2008, 20:26

Witam;]

Generalnie jezdzi sie bardzo fajnie, choc jak juz pisalem, Touran moglby miec mniej twarde zawieszenie i troche wiecej materialow tlumiacych. Poza tym troche mniej tandetne plastiki za te pieniadze tez nie bylyby zle widziane. Firmowe radio to najgorsze radio jakie do tej pory widzialem.
Wprawdzie to kwestia gustu, ale dla lubiących klasyczne kształty do piękne auto, którego widok w odróżnienie od konkurencji nie znudzi się po 2-3 latach na drogach. Oczywiście duże alusy i kilka chromowanych elementów dodadzą jeszcze blasku temu pojazdowi.
Myślę, że jest to świetny rodzinny samochód i nie tylko. Jazda tym samochodem to czysta przjemnośc
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

13 Kwi 2008, 08:47

w 100% zgadzam się z kolegą powyżej naprawdę autko bardzo ładne , przestronne i myślę żę warto je kupić .
Firma Mar-car zajmujemy się handlem samochodami używanymi . Wiecej info priv lub gg
piter36
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radomsko

13 Kwi 2008, 09:12

A ja się nie zgodzę, mam Tourana 4 lata i mogę coś powiedzieć, sprzęt audio nie jest wcale taki zły, przebija inne auta pod tym względem w tej klasie, plastiki to porażka...szybko się ścierają itd., zawieszenie bardzo twarde, co przenosi się na dobrą przyczepność, po prostu auto znakomicie się trzyma na drodze. Jak chcesz kupić jakiegoś Tourana to daj znać, bo mogę załatwić dobrze wyposażone, w dobrej cenie.
Requiem for a Dream.
Piter
Stały forumowicz

Zdjęcia: 239
Miejscowość: Kłodzko
Prawo jazdy: 15 03 2007
Auto: Audi A6 C5
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...