Ja tam gram w NFS MW, troche bardziej realistyczne to Colin Mc Rea 2005 ( Dirt do bani :/), by sie rozerwac COD2, COD4, MoH i ET.
Dla niewtajemniczonych MoH - MEdal oF Honor, a ET - enemy territory.
Na naginam NFS:Most Wanted. Któryś tam raz z kolei przechodzę i cały czas mnie to kręci, szkoda ze nie mam lepszego kompa i jeszcze gram w Football Manager 2008, aa i jeszcze CS ... w więcej gier nie ram bo komp nie pozwala
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Tajemnice układów kierowniczych Układy kierownicze stosowane w modelach ŠKODY to zaawansowane zespoły różniące się budową, ale stające przed tymi samymi wyzwaniami: komfortowym i precyzyjnym prowadzeniem, oszczędzaniem paliwa oraz bezpiecznym ...
tak, pownny sie pojawić dodatkowe wyścigi. jest ich mało ale ciekawe, poszukaj też wyscigów których nie ma na mapie, tylko gdzieś tam sie chowają. Ja grałem w UG 2 4 razy i tylko raz przeszedłem a 3 właśnie sie zatrzymałem
jeżeli dobrze pamiętam to są i chyba schowane cięzarówki, a pozostałe normalnym autem jeździsz. One są pochowane przy różnych budynkach, aczkolwiek jadąc można je zobaczyć. jak to nie podziała to nie wiem jak dalej pójść.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.